Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 8. ledna 2009

Oriflame Divine Sensual



Večerní rozverná hra na kočku a myš...


Divine Sensual je naštěstí již o něco příjemnější než její starší kolegyně Divine. Vlastně je docela povedená... Otevírá se příjemnými a lehce svůdnými tóny malin, broskví a borůvky, přičemž ústí do něžného, lehce pudrového jasmínově fialkového srdce. Vůně je sice nenáročná, ale pro její zvláštní noblesní charakter bych ji spíše doporučila na večerní akce. Na druhou stranu nečekejte nic extra, co by převýšilo kvalitu průměrných drogérových vůní (platí stejne pravidlo - začátek je přitažlivý, první minuta až dvě pěkné, to ostatní výrazně podprůměrné).

Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinová

Rok uvedení: 2007

Více info: Oriflame

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: malina, broskev, grapefruit, borůvka
Srdce: gardénie, fialka, jasmín, růže
Základ: vanilka, ambra, santalové dřevo



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


5 komentářů:

  1. Ač je to vůně levnější kategorie, je povedená. Hlubší, smyslná, vášně evokující aroma. Barva i tvar flakonu pouze podtrhují to co Divine sensual vyjadřuje - ženskost, ženskost a ještě jednou ženskost. Především v chladném počasí je tato hřejivá vůně velice příjemná.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbila, je opravdu ženská, opravdu mi přijde na večerní příležitost, je těžší, snad pro někoho i bolehlav, ale přesto mi byla chválena. Ale podruhé bych si ji nekoupila.
    Do srdce se mi nezaryla.
    Reny

    OdpovědětVymazat
  3. Je to pěkná vůně, líbivá pro okolí. Mezi oriflame vůněmi patří mezi ty povedenější a ani výdrž není nejhorší. Ovšem kvalitnějším značkám se, co do propracovanosti a výdrže, rovnat nemůže. Mám ji, ale znovu si ji nepořídím.

    OdpovědětVymazat
  4. Obdržela jsem tělový krém s touto vůní.....pěkné, do parfému bych asi neinvestovala, ale nakrémovat se večer po sprše a zalehnout s touto vůní do pelíšku je příjemné :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to hezká vůně, hodně v ní cítím maliny a vanilku...tak trochu mi připomíná pohár Horkou lásku a ten je můj nejoblíbenější. Je to spíše sladší, těžší a večerní vůně, ale fakt hezká a určitě zaujme každou ženu, která si potrpí na eleganci a není až tak náročná. Je to vůně určitě přitažlivá a určitě se hodí spíše k ženám s tmavými vlásky a divokým temperamentem, než k něžným blondýnkám. Taky bych ji doporučila ke znamení Štíra, Kozoroha a Panny....ztotožňuje se s touto povahou těchto tří znamení, určitě nejde k vzdušným znamením, to ani náhodou.

    OdpovědětVymazat