Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 8. ledna 2009

Oriflame Divine


Blankytné odpoledne...


Moje první reakce byla - co to je? To má být vůně? Cítila jsem totiž podivnou kompozici ne nepodobnou tlející trávě. Teprve po chvíli si můj nos uvykl a já si uvědomila, že s trochy syntetické orchideje a kiwi nikdo žádnou nádheru nevykouzlí. A závěr? Připravte se jednoduše na zvláštní sladkokyselou směsici bez vlastního charakteru, která se bude líbit pouze těm, které milují orchideje v téměř jakékoliv podobě (i té syntetické).


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinová

Rok uvedení: ?

Více info: Oriflame

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: bambus, kiwi, fialky
Srdce: orchidej
Základ: pižmo, dřevité tóny



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


1 komentář:

  1. Prominte,ale vetcina recenzi je dle me ;mimo misu;!Porad si pri nich snazim prectavit,ktere vune vlaste mate rada,kdo jste.....

    Ikdyz ja mam ruznorode parfemy na sve policce,tahle vune je velmi mila,nezna,svezi....Nerozlisuji ceske deleni na drahe a ty;Avonacke; a podobne,myslim,ze pokud se nam vune libi,sedi nam,je uplne jedno,kolik stoji,a zda jsme ji koupily v drahe parfumer.,ci na trznici,ci prez katalog...me se napr.uz i stalo,ze jedna avonacka vune byla neustape chvalena a vydrzla dele,nez svet.parfem!Urcite to beru i takhle proto,ze ziji v Uk,kde jsou ovsechny vune,kosmetika...poctatne,hodne levne!

    OdpovědětVymazat