Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 17. prosince 2008

Donna Karan Black Cashmere


Smrtící jízda ohnivé ženy...


Black Cashmere je nahořklá kořenitá orientální vůně
. Pro někoho může tato vůně představovat pouze spálenou gumu, někdo si na ni doslova pošmákne. Vůně se prozradí především spoustou, opravdu velkou spoustou koření, také kadidlem a pačuli. Parfém doporučuji nosit navečer nebo přes den k přiléhavému koženému oblečení.


P
odobné vůně: -

Sluší ženám: nevšední

Alegorie vůně: rychlost

Typ vůně:

orientální

Ostatní atributy:

kadidlo

koření obecně

pačuli

Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: orientální

Rok uvedení: 2002

Tvůrce: Rodrigo Flores-Roux

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: šafrán, hřebíček, růže
Srdce: bílé koření, etiopské kadidlo, vanilka
Základ: pačuli, africké dřevo wenge, ambra



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


4 komentáře:

  1. Tuto vůni miluji, je tajemná a svůdná. Používám ji jen pro zvláštní příležitosti. Vřele ji doporučuji všem suverénním a elegantním ženám.

    OdpovědětVymazat
  2. Prave marne hladam nieco, co by dokazalo tuto vonu zastupit...Zatial marne. Po niekolkorocnom pouzivani parfemu LE FEU od ISSEY MYIAKE, kt. potom stiahli z trhu sa toto iste stalo s mojim druhym srdcovym parfemom BLACK CASHMERE. Vymreli hadam vsetky zeny, kt. chceli byt originalne a nevsedne, ze prestali vyrabat parfemy, kt. sa odlisuju od mainstreamu??? Dve nenapodobitelne vone - korenisto suche, zaroven jemne sladke, kadidlove - az muzsky zivocisne. Vecna skoda. Ak niekto z Vas bude vediet, kt. vona sa k tymto dvom aspon priblizuje, dajte mi prosim vediet. Ja patram marne...

    OdpovědětVymazat
  3. Zkuste zapátrat ve značce L´Artisan v Butiku Mdeleine kosemtické delikatesy (Černá růže v Praze nebo na Zámečnické 8 v Brně)

    OdpovědětVymazat
  4. Patřím k těm, které si na tomto parfému pošmáknou. Je nádherně kořeněná a kadidlová, moje nej. Bohužel ji používám vyjímečně(šetřím), protože je nedostupná.

    OdpovědětVymazat