Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 9. listopadu 2008

Giorgio Armani Code for Women


Tajemný úsměv ženy, okolo jejíhož obličeje létají svůdná znamení...


V době, kdy tuto recenzi píši, je Code již poměrně davová vůně. Těžko říci proč, pouze reklamou to však nebude. Řekla bych, že je to spíše její univerzálně sladkou, lehce tajemnou vůní, (vlivem smyslného zázvoru) která si umí pohrát jak s vanilkou, tak s něčím svěžejším jako je lehce nahořklá pomerančová kůra. Myslím, že od této vůně nečekejte žádnou oslnivou originalitu, těšit se však můžete na krémově vanilkovou, sladší temně gurmánskou vůni s nahořkle svěží špičkou. Nebojte se však, Code můžete nosit i přes den, ale doporučovala bych k němu spíše do modra a černa laděné elegantní oblečení, ve sportovně zářivém outfitu si jej opravdu představit nedokáži...


Podobné vůně: -

Sluší ženám: elegantní

Kategorie:

květinová

koření

vanilka


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: orientální květinová

Rok uvedení: 2006

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: zázvor, pomerančová kůra

Srdce: pomerančový květ, jasmín

Základ: vanilka, med, santalové dřevo


Výhodně koupíte zde


7 komentářů:

  1. Celkem pěkná vůně. Líbí se mi spojení pomeranče, zázvoru a medu; navíc je v základu med krásně cítit. Je to taková lehce gurmánská vůně. Flakonek je také pěkný.

    OdpovědětVymazat
  2. nádherná! musela jsem si ji hned koupit :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná, plná, trošičku těžsí vůně, připomíná mi CK Obsession Night.

    OdpovědětVymazat
  4. Moje srdeční záležitost, je součástí mne, sedí mi, manžel je chemik z parfumerie a tvrdí, že ji snad u Armaniho dělali pro mne. Škoda jen, že se z ní stala davovka, to mne mrzí.

    OdpovědětVymazat
  5. Code jsem se dlouho vyhýbala. Nechtěla jsem mít další vůni typu Addict, Hypnotic Poison, či Euphoria. Ale musím uznat, že jsem se mýlila. Je jiná a dokonce nejlepší. Sladkost se zázvorem, pomerančovníkem a medem s čokoládou - to je bomba a není nijak protivná a lepivá.

    OdpovědětVymazat
  6. Velká podobnost s Obession night,který je mnohem levnější

    OdpovědětVymazat
  7. Když srovnám Code s Obsession night, tak obsession mi přijde trochu teplejší a více namixovaná vůně. Code je modernější, studenější a průzračnější......ale určitou podobnost shledávám. Já měla Obsession, Code mám jen vzorek.Rpzdíl je určitě zejména v ceně :)

    OdpovědětVymazat