Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 9. října 2008

Cartier Le Baiser du Dragon


Teplý, hřejivý pocit, jež vydávají vaše usmívající se rty...


Tato vůně se nese v čínském stylu, proto nečekejme nic orientálně vykřičeného a těžkého. Vůně začíná zvláštní oříškově kořenitou vůní na hořkém podkladě neroli. Aneb čekejte opravdu ono avizované amaretto. Později se z hlubin srdce začně postupně vynořovat úžasně smyslná vůně mísící v sobě tóny omamné gardénie, růže, kosatce, temného pačuli a cedru. Zřejmě vám to nic podle složení neřekne, proto ještě dodám, že v tuto chvíli budete mít před svým mlsným nosíkem sladce dřevitou a medově laděnou chypré vůni. Le Baiser du Dragon aneb Polibek draka si dopřejte v pochmurným, chladných podzimních a zimních dnech, především však večerech, kdy vás příjemně zahřeje a obalí spoustou pozitivní nálady.


Podobné vůně: -

Sluší ženám: náročná, požitkářská

Kategorie:

květinová

zelená

dřevitá


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: orientální dřevitá

Rok uvedení: 2004


Složení parfému:

Hlava: amaretto, neroli, gardénie
Srdce: kosatec, cedr, pižmo, bulharská růže
Základ:
vetiver, pačuli, ambra


2 komentáře:

  1. Hořko jemná, mírně sladká a dřevitá. Cedr je vtíravý a ambra celou vůni vyhladí. Zvláštní ingredience z ní dělají osobitou vůni.

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se hlavně okolí. Mě tam vadí vetiver, který to všechno příliš přeráží a dělá tam tak trochu vůni starých mýdlových vloček. je osobitá, ale nějak zvlášť nápaditá mi nepřijde.

    OdpovědětVymazat