Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 10. září 2008

Nové fórum!!!!!!!




Dovoluji si Vás oficiálně pozvat na nové fórum (i přestože ještě prodělá grafické úpravy, aby se Vám více líbilo), které je součástí těchto stránek a které najdete hned jako první odkaz v levém sloupci.

Na fóru je spousta kategorií, které se týkají parfémů, ale i soutěže a inzerce. Můžete se zde přihlásit pod vlastním nickem, vyplnit o sobě některé údaje a tvořit nová témata, přispívat či si posílat soukromé zprávy. Také je Vám umozněno nabízet, tedy prodávat své vůně, odstřiky, miniaturky či vzorečky a jiné, poptávat je či si je také vyměňovat. Dokonce jsme pro Vás připravili soutěž o hodnotné ceny a spoustu her:-) Proto neváhejte, přijďte se na nové fórum podívat a začněte přispívat, budete sice první, ale někdo začít musí, no ne?;-)

Zároveň chci tímto oslovit ty, které často a rády přispívají na Adině fóru a říci jim, že ani zdaleka Adě nehodlám dělat konkurenci, naopak se snažím, aby moje stránky byly v mnoha ohledech jiné, a tak zaplnily mezeru, která u nás na internetu dosud "straší". Pokud však vidíte nějaké shody s Adinou stránkou, jsou to shody většinou zcela záměrné a to z několika důvodů. Adu a jejího nápadu i stránek si velmi vážím a moc dobře vím, že už budu navždy "ta druhá", protože to, co Ada dosud vytvořila, je opravdu úctyhodné. Nejenže zaplnila mezeru, který byla do té doby na internetu a vlastně i jinde o parfémech a vůních, ale také se tohoto úkoli zhostila s opravdovou vervou, pílí a kreativním přístupem. Za druhé jsou ty shody tady proto, že opravdu už nejde donekonečna tvořit něco nového stejně jako je tomu například v televizi, kdy na všech stanicích běží Star Dance, Vyvolení, Milionáři a jejich "kopie". Ale neberme to hned jako špatnost všech špatností, jsou zkrátka lidé, kteří dají přednost "Vyvoleným", protože proto a proto, a lidé, kteří se mnohem raději podívají na "Big Brother", protože podle nich je jiný a lepší v tom a tom... Tuto mou stránku a fórum tedy berte třeba jako takovou podobnou alternativu k Adiným stránkám a nehledejte v tom žádnou konkurenci, když se to tak vezme, tak můžete přispívat tady i tam;-) Navíc se opravdu snažím jít trochu jiným směrem, ačkoliv recenze na parfémy i fórum máme obě...

Nakonec přeji všem příjemnou zábavu a komunikace na novém fóru :-)


Elapela



P.S. Dotazy a náměty směřujte na fórum do kategorie "připomínky a dotazy k fóru a webu".


4 komentáře:

  1. Ahoj, me by moc zajimalo, jake parfemy mas Elapelo nejradeji - na denni noseni, na vecer, na leto, na zimu. Takove Tvoje best of...?
    Diky, Pavlina

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá otázka :-) Ale nevím, zda Ti to k něčemu bude. Parfémy ovšem vesměs nerozděluji, na co mám chuť, to na sebe stříknu. A dokonce nemám oblíbence ani v kategoriích, nosím z každé něco. V zelené miluji Vent Vert od Balmaina, když se potřebuji zahřát a mám temnou náladu, tak zvolím vesměs McQuenův Kingdom, pro romantické chvíle volím Flower by Kenzo. Když chci působit elegantně, vyhraje to MDCI Promesse de l´Aube nebo Prada. Na rozjímání mám Mitsouko a tak dále ;-) Stačí takto?

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím všechny čtenáře tohoto blogu :-)
    Zajímalo by mě zda je pro Vás důležitý vzhled flakonu? Není to tak dávno, co jsem měl možnost poznat nádherné dámské vůně. Nejvíce mě zaujala Dolce & Gabbana - Light Blue, na internetu jsem nalezl cenu okolo 1300Kč, ale po pečlivém hledání jsem tuto vůni nalezl za méně než třetinu této ceny. Tak jsem své přítelkyni daroval celý balíček produktů této vůně. Od té doby už kupiji za příjemnější ceny.

    OdpovědětVymazat
  4. Mohli byste mi prosim poradit nejakou svěží letní vůní pro meho přítele?

    OdpovědětVymazat