Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 23. září 2008

Lancome Magnifique



Upřímnost, opora, praktičnost, stálost - vlastnosti věčné ženy...



Poměřně čerstvě narozená vůně z dílny slavné kosmetické firmy ( a také zatím jejich poslední - recenzi píši na konci září 2008). Vůně se nejdříve předvede v suše kořenitém, silném a lehce kmínovém kabátku, který později svleče svůj příliš hřejivý a nápaditý tón a přejde více do sladka - nejspíše vlivem růží. I přesto však pořád budete cítit zemitý, kouřově suchý a zároveň vlhce zelený tón, který parfému dodává zdání elegance. Nejlépe si tuto vůni představím na sebevědomé ženě lehce nad třicet let, která svůj život zasvětila rodině a práci.

Podobné vůně: -

Sluší ženám: elegantní
Kategorie:

květinová

koření

dřevitá


Oficiální informace od výrobce:

Skupina vůně: květinově dřevitá
Rok uvedení: 2008

Složení parfému:

Hlava: šafránová esence, kmín
Srdce: bulharská růže, májová růže z grasse, jasmín
Základ: santal, vetiver, cypriol (indický papyrus)

3 komentáře:

  1. Také si ji představuji spíše na starší ženě.. Netroufla jsem si ji zkusit na kůži, přišla mi taková silná (je však taková plná a každou chvíli voní jinak; jednoduchá vůně to tedy není).. Něčím mě přitahuje a něčím odrazuje. Myslím, že pro někoho může představovat typický bolehlav..

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem jí zkoušela a nebyla těžká hezky se na mě rozležela. Cítila jsem v ní velmi příjemnou malinu a santal. Opravdu hezká vůně

    OdpovědětVymazat
  3. Starší žena více nad třicet přidává: jednoduchá vůně to opravdu není. Obecně mám ráda Lancome vůně, jsou elegantní, Lancome je takový příjemně neokázalý luxus. Magnifique jsem testovala několikrát v parfumerce, ale pokaždé odcházím s pocitem: Proč má tahle "de luxe" vůně v sobě něco tak divně dusivého - asi ten suchý kouřový ton mi vadí. Laicky bych to přiblížila jako kouř z doutnajícího vlhkého dřeva. Nevím, nemůžu to překonat.

    OdpovědětVymazat