Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 3. září 2008

Hugo Boss Hugo



Šarmantní muž, který nesvádí. Láska, jež není žhavá. Vítr, který však stále proudí...

Hugo Boss je poměrně klasická pánská vůně, která nechce šokovat. Svrchní tóny jsou mírně citrusové, mírně bylinkové, zespoda lze pak cítit jasmín, cedr či levanduli. Pokud si však chcete pořídit něco podobného za levnější peníz, myslím, že postačí kterákoliv drogérie, i přestože Hugo bude přece jen vždy kultivovanější vůní. Hodí se pro elegantní, nezávislé muže, kteří nechtějí šokovat.


Podobné vůně: -

Sluší mužům: elegantní

Kategorie:

květinová

dřevitá

koření


Oficiální informace od výrobce:

Skupina vůně: aromatická svěží
Rok uvedení: 1995
Ocenění FIFI: Nejlepší parfém roku 1996

Složení parfému:


Hlava: grapefruit, zelené jablko, sypavka borová, tymián, máta, bazalka, lístky cedrového dřeva, rum

Srdce: jasmín, šalvěj, geranium, hřebíček, levandule, cedrové dřevo

Základ: mech, jedlový balzám, santálové dřevo, vetiver, semiš


Nejvýhodněji koupíte zde


2 komentáře:

  1. Je SUPROVÁ! Krásně vonící směs: zelené jablko a rum - lahůdka, pak grapefruit a cedr - blažený opar a další aroma, které nabaží muže - proměňuje do opravdového chlapa bez okolků. Je přimočarý, laskavý, bez vytáček a přetvářky, galantní k ženě, muž bez týpu násoska či "vejtaha". Vůně dobře podporující mužskou osobnost. Je v tom filozofie muže, který má své nezastupitelné misto v jadru mužství. Prostě vůně pro muže! Gratuluji autorovi, který stvořil tuto vůni (tato vůně byla zveřejněna na trhu v roce 1995), se jmenoval Bob Aliano. Čest jeho nápadům!

    OdpovědětVymazat
  2. Nesouhlasim s recenzi,je to klasika,ale v tom dobrem slova smyslu,tak jako elegance a klasika obleku Hugo Boss!Jak si ja prectavuju nositele teto vune?Kdyz vchazi do mistnosti,vsechny zeny otoci hlavu smerem k nemu.Neni to pritom nabubreli frajer,ale charismaticky,elegantni a vzdy svuj,s ostre rezan.rysy,oblek na miru,upraveny,sexi..-)

    OdpovědětVymazat