Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 22. září 2008

Guerlain Insolence



Důstojná obětavost květin, sladký šelest nočního listí...


Tato vůně, respektive její název, je opravu povedenou hříčkou, ačkoliv to tak výrobci asi nezamýšleli. Insolence totiž v překladu znamená nestoudnost (stejně jako je nestoudná Hillary Swank v reklamě na tuto vůni), anebo také neomalenost. Je tento parfém spíše drzý, nestoudný, nebo neomalený? Řekla bych, že ačkoliv je vůně přizpůsobená modernímu trhu, tak parfém v sobě nezapře kus mistrovského umění starodávného parfémového rodu, a proto rozhodně neomalený jako například některé jiné "slaďárny" není. Jaký tedy je? Především prudce elegantní a zároveň svůdný, což má na svědomí pohádková malina se sladkou fialkou dohromady. Aby však parfém nezůstal pouze u těchto dvou ohromně sladkých ingrediencí, rozhodl se parfumér pravděpodobně parfém "osvěžit", čehož docílil pomerančovým aroma. Celek pak působí sladce vyváženým dojmem a může si jej v klidu pořídit i žena, která k atraktivním a moderním květinovo-ovocným vůním nijak zvlášť nepřilnula (možná to má také na svědomí zvláštní, nahořklý tón zdola, což může, ale nemusí být avizovaná pryskyřice). K parfému noste především černou, fialovou a růžovou.

Podobné vůně: -

Sluší ženám: elegantní
Kategorie:

květinová

ovocná


Oficiální informace od výrobce:

Skupina vůně: květinově ovocná

Rok uvedení: 2006

Reklama: zde



Složení parfému:

Hlava: fialky, malinová dužina, mix bobulí
Srdce: růže, fialka, pomerančové květy
Základ: fazole tonka, iris, pryskyřice



Nejvýhodněji koupíte zde


3 komentáře:

  1. Hodně je cítit především ta fialka a musím souhlasit s recenzí ohledně toho starodávného rodu parfémů na tom opravdu něco bude :-)

    OdpovědětVymazat
  2. uz dlouho o teto vuni uvazuji,je naprosto uzasna.

    OdpovědětVymazat
  3. Kupte si EdP nebo nejlépe přes Arome odstřik čistého parfému. Pak to je vůně hluboká, smyslná a neskutečně svůdná. Mladým slečnám dodá dojem po všech stránkách dokonalé krásy a noblesy a zralým dámám (mimo to, že ubere nejm. 5 let) budou skládat komplimenty muži všech věkových kategorií. Je to lahůdka, neskutečě přitažlivá!

    OdpovědětVymazat