Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 26. srpna 2008

U by Ungaro (ve spolupráci s Avon)



Rozkoš, smyslnost a vášeň, která se stala tak něžnou, jak jen vášeň může být...


Přiznám se, že jsem byla velice zvědavá, co ze spolupráce Emanuela Ungara a tak trochu "profláknutého" Avon vzejde. Sice to není první a poslední spolupráce Avonu s jinými, světovými značkami, ale i přesto... Myslím, že vůně není až tak úplně špatná, i přestože se musím říci, že není ničím výrazná a zajímavá, alespoň po pěti minutách stříknutí. Trochu mi připomíná ostatní avonovské vůně a jejich charakteristický nevýrazný podpis. Je složená především z citrusů a jarních květin, které osmyslňuje vůně něčeho těžšího a bohatšího, což může být onen avizovaný lotos. Ovšem zhruba po půl hodině až hodině se rozvoní do velmi nevýrazné a nezajímavé vůně bez charakteristického podpisu. Vůně se hodí pro všechny neskonalé romantičky. Noste k ní růžovou, růžovou a opět jen růžovou - v jakékoliv podobě, stejně jako ji má na sobě herečka Reese Witherspoon, která tento parfém zaštítila svou tváří. Ovšem pravdu nevím, co si o této spolupráci myslet, má zvýšit prodejnost? Avon o sobě říká, že chce prostřednictvím tohoto parfému nechat své zákazníky okusit pravý pařížský luxus, který značka Ungaro reprezentuje... Vůně bude v prodeji od 5. září 2008, takže kdo po ní touží, hupsněte po ní co nejdříve, ať jí voníte jako jedna z prvních. A klidně kupte vůni i svému protějšku, protože U by Ungaro bude i pro něj (U by Ungaro For Him).

Podobné vůně: -

Sluší ženám: romantická

Kategorie:

květinová



Oficiální informace od výrobce:

Skupina vůně: květinová
Rok uvedení: 2008

"Vůně ve stylu luxusního módního domu Emanuel Ungaro. Nezapomenutelná vůně s duší Paříže, tajemně smyslná..."

"Svěží frézie a bergamot se prolínají s akátem a lotosovým květem v srdci. Spodním tónům dominuje vůně mošusu a santalového dřeva."

Hlava: Bergamot, frézie, pepř

Srdce: akát, lotosový květ, vonokvětka

Základ: kosatec, santalové dřevo, mošus




4 komentáře:

  1. Můžeš si prosím trošku dávat pozor na to,co píšeš?Překlepy a stylistické chyby kazí dojem z recenze.Doufám, že jsem se Tě nějak nedotkla,ale působí to lacině!Děkuji Ti za pochopení.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za postřeh, už jsem to opravila;-) Je pravda, že nemám moc času, a tak píši šíleně rychle a texty kontoluji jen letmo...

    OdpovědětVymazat
  3. Jsme jen lide a delame chyby,nac to resit-))
    Mimochodem,moc pekne stranky,koukam tu uz druhy den,protoze hledam zase nejakou vuni,co by me dostala,parfemu mam ve sbirce hodne,ale stridam je,v zime,v lete,tezkym zivotnim obdobim,menim je podle okolnosti....a ikdyz nekdy nesouhlasim s recenzi-),tleskam,protoze psat nazor na tolik vuni a pritom i bezne zit,z toho se musi tocit hlava-)
    Zdravim z anglie!Lenka
    p.s.jsem ve zralem veku,zivocisna,vesela,uprimna,pritom romanticka.....miluju vune neco orient.,neco kytky(nic solecinkovsky preslazeneho!),vodni vune,slunecni..treba jako Today od Avonu,smrnclou Burberry Weekend,Omia Green Jade,Dolcex Gabbana Sicily,nebo Kenzo leau par kenzo....jak se ve me gyznat,vidte a jeste gybrat tu moji vuni-)treba me zaradite Vy?!

    OdpovědětVymazat
  4. ha,a uz tam mam take preklepy,omlouvam se-)

    OdpovědětVymazat