Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 16. srpna 2008

Max Mara Max Mara

Svůdná žena zahalená do růžového průsvitného pláště, která jím jemně dráždí kůry všech stromů, jež se jí cele podléhají...

Max Maru jsem si schválně vyhradila na den, kdy budu zkoušet i Britney Spears Midnight Fantasy. Zprvu se mi totiž tyto vůně zdály podobné, obě výrazně sladké. Jenže teprve dnes jsem objevila výrazný rozdíl a naopak si uvědomila, že tato vůně od Max Mary připomíná Dior Midnight Poison. Sice mají tyto vůně jiný začátek, ale pak se rozvoní téměř identicky, snad Dior je přece jen trochu kořenitější. Vůně je však kořenitá/dřevitá i přesto docela hodně a je v ní výrazná omamná orchidejová složka. Celkový dojem působí, klidně, vyrovnaně a přitom rafinovaně. Je jenom škoda, že takových podobných "rafinovaných" vůní je více... Noste k ní všechno růžové, červené a hnědé nebo béžové a vše laďte do elegantního stylu.


Podobné vůně: Coty Esprit Collection woman, Christian Dior Midnight Poison

Sluší ženám: elegantní

Kategorie:

květinová

dřevitá

koření


Oficiální informace od výrobce:

Skupina vůně: květinová
Rok uvedení: 2004

Hlava: zázvor, míza, sicilsky citrón
Srdce: orchidej, bílá lilie, magnólie
Základ: pižmo, exotické dřeviny, cukrová třtina

5 komentářů:

  1. Velice zvláštní vůně. Vyzkoušela jsem na kůži a musela jsem pořád přičichávat. Partnerovi voněla, ale mi se zdála příliš výrazná a spíše na podzim, zimu.Budu o ní, ale v budoucnu uvažovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Nenáročná, pěkná vůnička, měla jsem ji na podzim, ale moje stálice to nebude.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Moje nejoblíbenější vůně, používám ji už asi pět je tedy fakt, že ne každý den, hodně podle nálady a pak když jdu někam do společnosti. Myslím si že musí vonět snad každému.

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzkoušela jsem několik parfému,ale k této vůni se stále vracím, myslím, že se mi nikdy nezprotiví.Pro mě je to vůně elegantní, není těžká, je prostě krásná.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to sladká vůně černého kvalitního čaje s třtinovým cukrem. Gurmánská a vtíravá. Doporučuji, je to jiná sladká vůně, než obvyklé. A není drahá.

    OdpovědětVymazat