Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 30. července 2024

KENZO Flower by Kenzo La Récolte Parisienne


Dokonce i ve městě může rozkvést květina s neopakovatelnou vůní, která odráží jeho jedinečný charakter. KENZO Flower by Kenzo La Récolte Parisienne je přesně taková vůně, která v sobě snoubí esenci rušného městského života s čistotou a divokostí přírody. Tato parfémovaná voda je dílem Dory Baghriche a Alberta Morillase, kteří dokázali vytvořit harmonickou symfonii vůní, jež oslavuje krásu a sílu žen.

Svěží květinovokořenitá vůně je určena pro ženy, které chtějí zdůraznit svou přirozenost a eleganci. 93 % složek této vůně je přírodního původu, což z ní činí nejen omamný elixír, ale i poctu přírodě samotné. Vůně se otevírá svěžími tóny žluté mandarinky, které jsou okamžitě doplněny pikantním růžovým pepřem, přidávajícím kompozici jemný nádech koření. Srdce vůně tvoří bohatá květinová esence jiřin a damašské růže, které jsou synonymem ženskosti a elegance. Základ vůně tvoří hřejivá vanilka a jemné bílé pižmo, které vás bude provázet po celý den.

Příběh vůně KENZO Flower by Kenzo La Récolte Parisienne je inspirován pařížskou květinovou farmou aktivistky Masami Charlotte Lavault, která je známá svými květinovými zahradami a je ambasadorkou značky Kenzo. Tato vůně je jako čerstvě nařezaná kytice, která v sobě ukrývá nejen krásu, ale i příběh spojení města a přírody. Technologie headspace umožnila zachytit přirozené molekuly vůně vybraných květin tak, aby odrážely jejich nejkrásnější, nedotčený a divoký charakter.

Flower By Kenzo La Récolte Parisienne je vůně pro moderní ženu, která žije v harmonii s přírodou a zároveň si užívá dynamiku městského života. Je to vůně, která vás zahalí do aura svěžesti a smyslnosti, a přitom zůstává věrná svému přírodnímu původu. Vůně, která je stejně nezapomenutelná jako květina rozkvétající v srdci města.

Žádné komentáře:

Okomentovat