Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 30. dubna 2024

Calvin Klein Eternity Aromatic Essence

 


Ve světě vůní je jen málo jmen tak synonymem sofistikovanosti a nadčasové přitažlivosti jako Calvin Klein. Nejnovější nabídka značky, Eternity Aromatic Essence, je důkazem jejího odkazu vytváření vůní, které zachycují podstatu romantiky, luxusu a trvalé elegance.

Eternity Aromatic Essence je duchovním dítětem renomovaných parfumérek Véronique Nyberg a Julie Massé, které utkaly tapisérii čichových požitků, které promlouvají k moderní ženě. Vůně je gurmánskou květinovou kompozicí, která se otevírá čistotou vodních tónů, plynule se mísí s pikantní esencí limetkového oleje – vedlejšího produktu nápojového průmyslu, který vůni dodává vrstvu udržitelnosti.

Jak se vůně rozvíjí, odhaluje srdce krémového kokosového aroma, slaný akord pivoněk a zralou sladkost černého rybízu. Základní tóny přetrvávají se středomořskou esencí levandule, spárované s teplými, smyslnými tóny santalového dřeva, vytvářející trvalý dojem na pokožce a v paměti.

Na atraktivitě vůně přidává tvář Eternity Aromatic Essence, americko-somálská modelka Sabrina Elba. Její elegance a ladnost ztělesňují ducha vůně, představující ženu, která je sebevědomá, smyslná a ohleduplná k životnímu prostředí.


Žádné komentáře:

Okomentovat