Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 1. března 2023

Yves Saint Laurent Y EDP Intense


Květinově dřevitá vůně Yves Saint Laurent Y EDP Intense je plná adrenalinu, který vám dodá sebevědomí. Jedná se o velmi vydařenou novinku od této celosvětově vyhledávané značky. Hlavu vůně tvoří velice výrazný akord zázvoru, který dodává této kompozici hřejivý orientální nádech. Hřejivá svěžest zázvoru je umocněna bergamotem. Mužnost dodává této vůni ihned v úvodu jalovec.

Ve středních tónech jistě oceníte velmi přitažlivé a okouzlující aroma, kterého je docíleno jedinečnou kombinaci geránia a levandule. Smyslnou podmanivost dodává kompozici akord šalvěje. Ta je opravdu velice smyslná a  pánských parfémech dokáže udělat doslova zázrak. Tato bylinná složka je skutečně skvělým akcentem v této vonné kompozici. 

Jak jsme již zmínili, vůně je také velmi dřevitá. O to se postará výrazné cedrové dřevo. Jehož esence se dokonale snoubí s vetiverem a exotickými tóny přitažlivého pačuli. Tato vůně se skvěle hodí pro celodenní nošení. Díky své intenzitě ji oceníte třeba na pracovní schůzce, která je pro vás velmi důležitá. Svým sestavením se ale samozřejmě hodí hlavněnavečer, kdy s ní zazáříte v každé společnosti či na romantické schůzce. Této vůni zkrátka není co vytknout. Jedná se o velmi vydařenou novinku, která vás bude bavit.


Žádné komentáře:

Okomentovat