Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 16. prosince 2015

Armani Code Satin



Armani moc dobře ví, jak žádaná a obdivovaná je jeho Code. Právě proto můžete na pultech v parfumériích v této době narazit na další pokračovatelku této populární vůně. Jmenuje se Armani Code Satin a má načervenalý flakon. 

Aroma dámské vůně Armani Code Satin má jedinečnou strukturu a tajuplné detaily. Vůně je velmi hravá a záhadná zároveň. Její gurmánské tóny vyvolávají příjemnou závislost. Již samotný počátek zanechá velmi působivý dojem. Nasládlá hruška koupající se v krémovém sorbetu v sobe ukrývá vzrušující tóny hřejivého zázvoru. Tento dráždivý úvod dále rozehrávají podmanivé květy pomerančovníku. Květinové srdce vůně je velmi jemné a půvabné. Ukrývá v sobě jasmínové noty a osvěžující neroli. Spodní tóny vůně Code Satin jsou výhradně delikátní. O slovo se přihlásí sladká pralinka snoubící se vanilkou. Kakaové aroma podtrhne váš sex-appeal. Zajímavou tečku vytváří exotické pačuli.

Podle mého názoru je původní vůně Armani Code legendou, kterou asi nelze jen tak nahradit nebo dohnat. Oceňuji, že základ této vůně zůstal tak nějak podobný a šikovně obohacený o další prvky. Vůně to není vůbec špatná, ale já asi přeci jen zůstanu u původní magické Code.

Žádné komentáře:

Okomentovat