Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 20. října 2015

Trussardi My Scent



Novinka od Trussardi s názvem My Scent působí velmi lákavě, a to nejen právě svým názvem, ale také vzhledem. Milovnice hravosti a růžové barvy totiž nemůžou přehlédnout sladce laděný flakon, který již z dálky vyniká mezi ostatními. 

Podle výrobce by měl tento parfém vyjadřovat nejsmyslnější podstatu každé ženy. Vůně My Scent by se potom měla stát takovým okouzlujícím podpisem, či stopou každé ženy. Velmi působivý flakon vůně je opatřený výrazným růžovým uzávěrem ve tvaru rozprašovače. Nic pro sportovně založené ženy, zato romantičky zajisté dají tomuto parfému šanci. 

 Parfém Trussardi My Scent nalákal i mě, i když značka Trussardi není zrovna mým favoritem. Opravdu mě zajímalo, jak voní a tak jsem si obstarala vzorek z jedné parfumérie. Velmi mile mě překvapila sladká hruška v úvodu. Velmi často se totiž do parfémů nepřidává a já myslí, že je to škoda. Každopádně je jasné, že hruška je opravdu velmi sladká, takže asi ne každý je z této volby ingrediencí v úvodu vůně nadšený. Po hrušce se ve vůni začaly postupně rozehrávat jemné květinové tóny šeříku, růže a heliotropu. Základ vůně je jak jinak než dřevitý. Namísto typického santalu ovšem bylo protentokrát zvoleno kašmírové dřevo. Ať je již tato vůně pro někoho přeslazená nebo ne, všimla jsem si, že má velmi krátkou výdrž a během odpoledne se dokáže téměř vytratit z pokožky. Ani na oblečení není výdrž nijak převratná. Takže nakonec bude asi tohle největším mínusem této novinky. U jste vůni My Scent vyzkoušeli?

Žádné komentáře:

Okomentovat