Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 30. září 2015

Nina Ricci Premier Jour



Dámská vůně Nina Ricci Premier Jour má řadu nadšených příznivců i odpůrců. Jedno se jí ale odepřít nedá-je skutečně velmi zajímavá a rozhodně stojí za vyzkoušení!

Já bych vůni tohoto stylizování asi běžně šanci nedala, ale vzhledem k tomu, že je od mé oblíbené Niny Ricci, bylo mi jasné, že ji zkrátka musím dát šanci. Výsledná zkušenost je pro mě opravdu zajímavý čichový zážitek plný originálních květinových tónů. 

Jako skoro všechny vůně od Niny Ricci je i tato vůně gurmánka, tudíž nečekejte pouze květiny, ale také sladké mandle. Právě ty mě na této vůni okouzlily. Na své si také přijdou milovnice citrusů, jelikož ihned v úvodu této vůně se ukrývá šťavnatá rozpustilá mandarinka. Základ vůně je příjemně dřevitý a podmanivý.

Vůně Nina Ricci Premier Jour se často v recenzích na internetu doporučuje pro ženy různé věkové kategorie a musím říct, že i já si ji umím představit na mladé dívce objevující parfémy, stejně jako na zralé ženě. I v tomto je Nina Ricci Premier Jour zajímavá. Vůni si také velice lehce zapamatujete podle netradičního flakonu, který se možná nedrží úplně dobře v ruce, ale vypadá rozhodně zajímavě.

1 komentář:

  1. Nemáte někdo zkušenost s tímto e-shopem https://www.brasty.cz/parfemy . Chtela jsem si tam poridit prave Nini Ricci, maji velmi dobrou cenu.

    OdpovědětVymazat