Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 9. května 2015

Kenzo Flower in the Air



Pro tohle léto se značka Kenzo rozhodla opět posunout o krok dál svůj příběh o vlčím máku. Nevím jak pro vás, ale pro mě se už vlčí mák opravdu stal takovým symbolem Kenza a celkem se mi tato zajímavá image parfémů Kenzo líbí.

Na pultech v parfumériích se tak nyní můžete čím dál častěji setkávat s novinkou Kenzo Flower inthe Air, která má celkem jednoduchý průzračný flakon s čirou tekutinou. I když je tento flakon možná na první pohled nenápadný, o to více upoutá vaši pozornost víčko parfému, ve kterém se ukrývá makový květ. Tento nápad je velice působivý a zajisté vás naláká vůni vyzkoušet.

Složení vůně je ovocně – květinové. Nečekejte ovšem žádný komplikovaný výběr surovin. Aroma je dokonale vzdušné a čisté. V úvodu vás nejprve osvěží šťavnatý grapefruit s hruškou a v květinovém srdci se ukrývá růže s frézií. Základ vůně je tvořený čistým pižmem. Zde tedy vidíte, že se opravdu jedná o velice odlehčenou vůni, která je naprosto ideální pro letní dny. 

Dámská vůně Kenzo Flower in the Air je velice osvěžující a ženská. Symbolizuje svobodu, volnost a radost ze života. 

Tato vůně mě velice nadchla a zatím ji hodnotím jako nejpovedenější vůni pro letošní léto. A jaký je váš názor? Máte už letní favoritku?

Žádné komentáře:

Okomentovat