Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 24. listopadu 2014

Moschino Stars



Pokud mě v poslední době opravdu něco zaujalo v parfumérii, tak to byla nová vůně Stars od Moschina. Tato vůně se už jen díky svému názvu perfektně hodí pro aktuální předvánoční období....

Zlatý flakon parfému Moschino Stars vás musí zaujmout téměř okamžitě. Poutavý uzávěr složený ze zlatých hvězd je zkrátka grandiózní a mezi flakony zajisté velice výjimečný. Zkrátka zlato a hvězdy kam se podíváte.....A jak tato dámská vůně voní? Očekáváte, že zlatě? No, skoro jste to trefili! 

V tomto parfému totiž je totiž velice výrazně cítit citrónová dřeň a žlutá barva, kterou evokuje, opravdu perfektně zapadá do celého ladění této vůně. Dále v parfému můžete pocítit svěží květiny, jako je konvalinka nebo jasmín. Citrusové aroma je podpořeno květy pomerančovníku.

Dámská vůně Moschino Stars je velice požitkářská, smyslná a doslova vás rozzáří. Skvěle se hodí pro slavnostní příležitosti, rodinné oslavy nebo společenské akce. Díky nádhernému hvězdnému flakonu by také mohla být ideálním dárkem pod stromeček.

Hlava: růže, pivoňka, citron
Srdce: konvalinka, květ pomerančovníku, jasmín
Základ: vetiver, jantar, ambroxan, naplavené dříví

Žádné komentáře:

Okomentovat