Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 31. července 2014

Carolina Herrera 212 VIP Rosé



Vzhledem k tomu, že se v letních měsících všude nejvíce prezentují vůně na pláž nebo na horké odpoledne, rozhodla jsem se vám představit skvělý doplněk na pravou letní večerní párty v podobě dámského parfému Carolina Herrera 212 VIP Rosé.


Dalo by se říci, že tato vůně v současné době nejvíce vévodí dámským parfémům pro chvíle zábavy s přáteli. Jak by také ne, když ambasadorskou této nové vůně je nejlépe placená modelka světa – Gisele Bündchen, která je také hlavní hrdinkou reklamního spotu.

Carolina Herrera 212 VIP Rosé v sobě dokonale propojuje eleganci a zábavu, intimní chvíle i ruch velkoměsta. Vůně je velice autentická, spontánní a hodí nejen na večerní, ale také na denní nošení.

Bezstarostnost a svěžest vůně 212 VIP Rosé se také odráží v jejím složení. Naleznete v něm totiž takové ingredience jako je šampaňské, které pocítíte ihned ve vrchních tónech. Aroma šampaňského evokuje slavností atmosféru, bezstarostnost a výjimečnost. Ovocné tóny parfému jsou doplněny květem broskvoně, která je velice jemná a působí až téměř sametově jako luxusní šaty na newyorské párty. Základu vůně vévodí zejména dřevité akordy, které perfektně umocňují osobní kouzlo své nositelky.

Tato vůně je velice jemná a vzdušná. Zpočátku na mě působí příjemně sladce a postupně se přeměňuje
v krémové dřevo. Podle mého názoru se určitě nejedná o něco převratného, ale zajisté si tento parfém najde celou řadu příznivkyň právě pro svoji nekonfliktnost. Carolina Herrera 212 VIP Rosé se může směle zařadit mezi povedené vůně, které jsou příjemně smyslně a mužům se na ženách líbí. A pokud jste hledali vůni, ve které je jako ingredience růžové šampaňské, právě jste ji našli! J

Žádné komentáře:

Okomentovat