Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 16. července 2012

Parfémy v kosmetice

Všechny milovnice vůní mají jistě své oblíbené kosmetické produkty v oblasti tělové a vlasové péče, které provoní i tyto části těla. Výrobci jako Hugo Boss, Armani, lacoste a mnozí další mají ve svém sortimentu tělové sprchové gely a tělová mléka již v základní výbavě. pro pány se pak nabízí after shaves.

Tento článek však bude o kosmetických produktech, které primárně slouží ke klasické kosmetické péče. Jejich vůně mě všas natolik nadchla, že jsem se na tyto produkty rozhodla udělat samostatný článek.

Maska na zničené chemicky poškozené vlasy

Nehodlám nyní recenzovat pridukt jako takový. Pokud Vás zajímá konkrétní účinek této masky na vlasy, přečtěte si například následující recenze v angličtině zde pod produktem.

Vůně samotná je lehce orientální. Vonné oleje jsou pěkně z vlasů cítit i po vysušení. Macadamiový ojel je kromě přidávání do valsových přípúravků hojně používáný i jako aromaterapie.






Přírodní šampon s vůní kakaa

Tento šampon patří do řady Nature. příjemná vůne kakaa nadchne nejen milovnice čokoládových lahůdek a dobrot.


Śampony a vlasové produkty Joico - řada K- pack

Nádherná vůně, kterou lze přirovnat k dražším parfémům. Po otevření tohoto šamponu máte pocit luxusu. Mytí se pak stáva dokonalým obřadem pro čichové smysly. I docela dlouho vydrží vonět ve vlasech.



Jaké jsou Vaše oblíbené vlasové produkty či krémy, jejichž vůně ve vlasech vydrží?

Žádné komentáře:

Okomentovat