Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 18. července 2009

Lancome: La Collection



Lancome v roce 2005 udělal poměrně záslužnou věc - vybral ze své historie oblíbené kousky parfémů, které se již nevyrábějí, lehce je přetvořil a vydal jako svou novou kolekci pojmenovanou úplně jednoduše "La Collection" (Magie, Sikkim, Sagamore, Climat, nově Mille Et Une Rose, Cuir a Peut-Etre). Parfémy z této kolekce seženete pouze na několika málo místech na světě, jedno z nich je také butik Lancome v Paříži. Ale ruku na srdce, některé se dají sehnat i u nás v internetových e-shopech.

Dnes se vám budu snažit přiblížit dvě vůně z této velmi povedené kolekce: Cuir a Peut-Etre.


Cuir alias Revolte byla poprvé světu představena v roce 1936. Přeformulována byla na podzim roku 2007. Jedná se o nádhernou orientální vůni s výraznými koženými tóny. Je to magický elixír exotického ylang-ylangu, jasmínu, kořeněného šafránu a zemitého pačuli. Jestli milujete kůži a chcete také tak vonět, ovšem decentně a nevtíravě, Cuir vám mohu jen a jen doporučit.


Peut-Etre je poslední z kolekce a byla vyrobena v roce 2008. Tato vůně je jednoduše nádherná - je ženská, jemná, ale silná, lehce melancholická, luxusní, zkrátka skvostná. Vůně staví na osvědčeném jasmínově růžovém základě, které je korunováno nenápadnou ambrou, smyslným pižmem, jemnými citrusy a především máslovým kosatcem. Tentokrát doporučuji vyzkoušet všem bez výjimky!!! ;-)



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...



Žádné komentáře:

Okomentovat