Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 19. června 2009

Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies



Luxusní dáma v červeném...



Parfémy slavných hvězd nejsou výsadou pouze dnešní doby, na výsluní byly již koncem 80. let, kdy se začaly vyrábět parfémy Elizabeth Taylor. Nejdříve to byl parfém Passion a poté se herečka rozhodla spojit s parfémy svou dlouholetou vášeň - sbírání drahých šperků. A tak postupně vznikly parfémy jako White Diamonds, Diamonds & Emeralds a další. Zatím posledním "jejím" počinem je parfém z roku 2003 - Gardenia.
Já se všem dnes zaměřím na parfém Diamonds & Rubbies, který spatřil světlo světa v roce 1993. Pro někoho to může být křiklavý a příliš opulentní "závan smradu", jiní v něm spatří podstatu romantické ženské duše. Ať už tomu u vás bude jakkoliv, parfém v sobě harmonicky snoubí tóny červené růže, k nimž se sem tam připlete čerstvá broskev, a vše je zalito pudrově sladkou smetanovou omáčkou. A samozřejmě zde pro jistou kořeněnost a opulentnost nesmí chybět ani karafiát a také snítka bílých květin.
Parfémy Elizabeth Taylor sice nejsou nic pro křehké dívčí duše, ale zralé dámy se v nich možná najdou... To samé platí i této vůni, která nejvíce vynikne buď v přiléhavém červeném kostýmku nebo nákladných plesových šatech stejné barvy.



Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinová orientální

Rok uvedení: 1993

Reklama: není


Složení parfému:

Hlava: červená růže, broskev, šeřík
Srdce: jasmín, orchidej, karafiát, konvalinka
Základ: ambra, vanilka, cedrové dřevo


Výhodně koupíte zde



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


Žádné komentáře:

Okomentovat