Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 18. června 2009

Celine Dion Spring in Provence


Květinový vítr...


Ačkoliv parfémy Celine Dion vskutku nijak nezbožňuji, tak řada "Spring in ..." je poměrně povedená. Parfémy jsou vskutku jemné, něžné, plné jara a pohody. Dobrá, není to žádný Dior, ale pro nenáročné zákaznice, které si potrpí na jemných květinových vůních jsou jako dělané. Konkrétně Spring in Provence nabízí lehce trpčí, možná místy levandulovou (ale pouze náznakově) vůni se sladším vyzněním a rozhodně bych si ji nenechala ujít, jestliže mám všech náročných voňavých kreací až po krk a hledám něco skutečně jemného a uklidňujícího...



O
ficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinová

Rok uvedení: 2009

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: bergamot, koriandr, mučenka
Srdce: zimolez, fíkový květ, fialka, mimóza
Základ: asemínka ambrette, pižmo, vetiver



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


3 komentáře:

  1. Hi, it's a very great blog.
    I could tell how much efforts you've taken on it.
    Keep doing!

    OdpovědětVymazat
  2. jak uz nazev vune napovida,jaro v Provence je jako jaro v Provence,to je muj sen a to miluji,rada se do Provence vracim,ikdyz ziji v Uk...myslim,ze levandule v ni urcite je,tak jako v Provance,kterou,C.Doin miluje!

    OdpovědětVymazat
  3. nádherná vůně, když se jí nastříkáte najednou se opravdu budete cítit jako někde na louce v Provence...kde je plno levandule a vy si řeknete, jaro je tady. Moc nádherná vůně, jsem s ní spokojená a doporučuji ji ženám, které milují jaro a přírodu, uvidíte nezklame vás.

    OdpovědětVymazat