Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 20. června 2009

The Body Shop - 2 recenze



Své vůně má také značka The Body Shop, jejichž obchůdky můžete najít po celém světě a také v Praze. Pro "neznalce" - The Body Shop je celosvětový řetězec zabývající se kosmetikou, který o sobě tvrdí, že přispívá ke zlepšení sociálních podmínek, chrání lidská práva, tvůrčím způsobem se snaží udržovat v rovnováze finanční a lidské potřeby všech osob atd. atd. Také se snaží se o ochranu životního prostředí, a je proti testování kosmetických výrobků a toaletních potřeb na zvířatech. Všechny produkty The Body Shop® jsou prý vhodné pro vegetariány a vybrané produkty taktéž pro vegany, jelikož neobsahují zvířecí deriváty jako včelí vosk, med a lanolin.


Ale nyní již ke dvěma vybraným vůním - Neroli Jasmin a Casis Rose. Neroli Jasmine je vcelku příjemná a nekonfliktní svěže jasmínová vůně, ne však příliš. Spíše si představte lahodný pomerančovo-jasmínový krém se špetičkou hořkého neroli., který je podobný vůni Dior Pure Poison. Casis Rose je celkem povedená růže - sladká, ale noblesní. Kromě růže cítím také hrstku malin, rybízu a sladké fialky.


Celkové hodnocení: Cenové hladiny zmíněných vůní neznám, ale kdyby nebyly nijak příliš vysoké, určitě se do vůní vyplatí investovat. Kupte si je také v případě, že hledáte jemné, nekonfliktní soliflory...



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...




2 komentáře:

  1. Tato značka je naprosto užasná a její vůně White Musk dokonalá, lepší vůni neznám naprosto mě očarovala.Já jsem se k ní dostala přes známou která mi ji vozila z Anglie.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som pouzivala Coconut Parfume Oil a bol senzacny.
    Mala som tiez hydratacny make up, bol super a navyse krasne vonal.
    Sampony, sprchace tiez v poho :)

    OdpovědětVymazat