Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 17. dubna 2009

Ava Luxe - voňavá výzva...



Moderní umění, hudba, exotické dálavy, mystika a nekonečné snění... jste to vy? Jestliže ano, aniž byste to dosud tušili, existují zde pro vás parfémy ušité přímo na míru. A co že je to zač? Jsou to unikátní parfémy z luxusní dílky Ava Luxe, které pro vás tvoří, ale i balí a posílá (všechno pěkně sama) kreativní žena jménem Serena Ava Franco z Kalifornie.
Serena se ovšem nevěnuje pouze parfémům, ale jejím koníčkem jsou rovněž šperky, které také ručně vyrábí. Na jejich stránkách si tedy můžete zakoupit nejenom parfémy (zde), ale i zmíněné šperky (zde) a rovněž věcičky k pěstění těla.
A proč se Serena rozhodla svůj život zasvětit zrovna parfémům? Tvrdí, že určité vůně jsou mnohdy zdrojem šťastných vzpomínek, dokáží navodit pocit klidu, vyrovnanosti a někdy také působí jako pomocník k meditaci.
Parfémy Ava Luxe jsou vyráběny z vybraných a kvalitních přísad a co je ještě podstatnější - můžete si vybírat hned z několika voňavých kategorií, do nichž Serena své parfémy rozdělila a mezi nimiž najdete například květinové, svěží, gurmánské, cypřišové, dřevité nebo orientální vůně.
Ava Luxe je sice poměrně levná značka, ovšem pokud nemáte v úmyslu riskovat, že vám objednaná vůně (kterou můžete zakoupit pouze na Sereniných stránkách a to jak v podobě parfémové vody, tak čistého parfému) nebude vonět, kupte si nejdříve pár vzorečků zde.


Dnes si představíme tři vůně, všechny pěkně z jedné kategorie a to pižmové/živočišné. Takže jestli jste "fanoušky" právě takových vůní, určitě nyní zbystřete pozornost...


China Pearl půjde na paškál jako první. Mělo by se jednat o vůni z čínského pižma, které je lehké, čisté a svěží. A skutečně, přesně taková je i samotná vůně - pižmově smyslná, lehce mýdlově svěží a trpce zelená. Ovšem v případě, že nechcete vonět jako právě "vyleštěná" z vany a natřená bambuckým máslem, na Chinu Pearl raději ani nepomýšlejte...




Jako další vůni si představme Angel Face neboli Andělskou tvář. Ta se vám rovněž představí v pižmovém duchu, který je pronikavý a gurmánsky sladký.




Naposledy si čichněme k Nude Musk neboli Nahému pižmu. Zde je pižmo spíše slabší a na povrch vystupuje vanilka se santalovým dřevem a jemnými citrusy. Jedná však také o dokonale zaoblenou, hladkou a pěknou vůni, která dokonale splyne s vaší kůží.




Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


1 komentář:

  1. No, tak přesně na tuhle značku jsem čekala. Nedávno jsem vyzkoušela Angel face. Zezačátku jse si říkala, že je to nějaké slabé a divné, ale jak se to rozvonělo, tak jsem úplně změnila názor. Nádhera. Je to úplně jiné, než mainstreamové parfémy, co jsou na trhu. Ava Luxe má i fakt povedené stránky a parádní ceny.

    OdpovědětVymazat