Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 22. února 2009

Oriflame Saga


Tajemná růže…


Saga je velmi zvláštní vůně a rozhodně není pro každého? Proč? Jednoduše proto, že ne každá žena ji na sobě zřejmě snese. Jedná se o lehce orientální (alespoň dle mého názoru; nevím, proč se o ni píše jako o ovocně květinové) vůni, v níž cítím zejména zemité pačuli, noblesní růži, trochu mýdla a broskev. Oriflame podle mne tentokrát docela zabodoval… Jen flakonek nemusel být tak křiklavý, k vůni se totiž vůbec nehodí.




Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinově ovocná

Rok uvedení: ?

Více info: Oriflame

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: turecká růže, černý rybíz
Srdce: broskev, švestka
Základ: santalové dřevo, bílé pižmo



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


5 komentářů:

  1. Nikdy si nekupuji vůně z katalogů - u SAGY jsem udělala vyjímku. Překvapila mě svou neobyčejností, nic takového jsem nikdy necítila. Vlhký vzduch v tmavě zeleném lese, kde se kapky rosy třpytí na listech kapradin v paprscích slunce prosvítajících skrz lístí stromů a dopadajících až na měkké polštáře mechu - takový pocit či obraz mi evokuje SAGA.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám Sagu celkem novou, nejprve jsem ji odložila s tím, že ani nevím, jestli mi voní nebo nevoní.
    Byla koupena naslepo, dle popisu. Po pár týdnech jsem opět dala této vůni šanci a teď ji nosím a
    voní mi krásně, tak čistě. Jako krásné luxusní mýdlo. Ani nevím, jestli to je pro parfém poklona nebo degradace, ale je to tak. Hlavní věc je, že se v ní cítím hezky.
    Reny

    OdpovědětVymazat
  3. ;Stara,dobra Saga-)Davno tomu,co jsem ji koupila na slepo,libil se flakonek i tester.Prvi popis sedi,souhlasim!I flakonek se hodi,neni co resit!

    OdpovědětVymazat
  4. Nevíte, kde se dá ještě koupit, lepší vůni jsem nikdy neměla a vypadá to, že už ji ani neseženu :( když tam mi prosím napište na bartkova.lenka@centrum.cz. Dííííky moc.

    OdpovědětVymazat
  5. Saga je ta nejlepší vůně co sem kdy vyzkoušela taky bych jí chtěla sehnat. Ale mám pochybnosti že se to povede. Kdyby ste někdo věděl tak prosím taky info na evickakarbanova@email.cz

    OdpovědětVymazat