Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 11. února 2009

Moschino Glamour



Surrealismus a la Moschino...



Novinka Moschino Glamour konečně dorazila i do našich parfumerií. Jsem si jistá, že neušla pozornosti ani mnohým z vás, zvláště kvůli svému skutečně vyvedenému flakonku ve tvaru elegantního srdce. Dokonce i reklama se mi tentokrát zamlouvá - zobrazuje jakousi ženskou podmanivou surrealistickou smyslnost (zřejmě díky knírku podobného tomu, který nosíval slavný španělský surrealistický malíč Salvador Dalí).
Obsah je na tom však již podstatně hůře. Vůně sice začíná delikátními mandarinkovými tóny, které jsou skutečně tlumeny něčím lehce podobným soli. Srdce je pak ve stylu sladkých květin a jemného lotosového náznaku, které nepřinášejí nic zajímavého, dokonce bych řekla, že se vůně nápadně podobná levným drogérovým vůním a je až urážlivě zaměnitelná.
Škoda, od této vůně jsem čekala mnohem více, možná něco ve stylu Moschino Couture!, která je dráždivá, zajímavá a rozhodně velmi nevšední. A také mám takový dojem, že Glamour nedosahuje ani kvalit podstatně průměrnějších Moschinových vůních jako je například I Love Love. No co již, alespoň zevnějšek se vyvedl, na tom ostatním se už zřejmě šetřilo ;-)



Podobné vůně: -

Sluší ženám: veselá

Alegorie vůně: poušť

Typ vůně:

květinová

ovocná


Ostatní atributy:

mandarinka/pomeranč



Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinově ovocná

Rok uvedení: 2008

Tvůrce: ?

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: květ tangerinky, mořská sůl, pelyněk
Srdce: lotos, orchidej, ibišek
Základ: ambra, cedr, bílé pižmo



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


Žádné komentáře:

Okomentovat