Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 18. února 2009

Lacoste Love of Pink



Do našich parfumerií dorazilo opět pár novinek. Kdo by nebyl zvědavý, co rok 2009 voňavého přinese, viďte? Ačkoliv jsem nečekala nic závratného, bohužel uvedených pět vůní (tedy až na dvě neutrální výjimky) mne totálně zklamalo, proto se předem omlouvám stávajícím či nastávajícím fanynkám kterékoliv z těchto vůní, ale "pořádné" recenze tentokrát nenapíši. Zřejmě by to bylo zbytečné mrhání časem a "internetovým papírem" ;-)


Jako první jsem okusila Estée Lauder Pure White Linen Pink Coral. První dojem je šumivý grepový nápoj, poté se vůně rozleží do sušší a perlivě svěží třešňové tóniny s poměrně zbytečně velkou dávkou růžového pepře. Podle mne tato vůně v sobě neukrývá nic pěkného, ženského, ani zajímavého... Jako další vůni jsem si vzala na paškál Escadu Ocean Lounge. Důvěrně známý flakonek, povědomé do sebe se vpíjející barvy. První asociace byla - přeslazený sirup. A kupodivu jsem se trefila, Ocean Lounge je jen jedna z dalších, na voňavé scéně se mihnuvších, vůní, která snad k sobě dokáže vábit jen nevybouřené dívky v pubertě. Je to zkrátka další směs syntetických jahod, cukru a švestek, která nepoleví a nepoleví... Nejhorší dojem na mne však udělala Lacoste Love of Pink. Očekávejte růžově vanilkovou vodičku, která se nápadně podobá některým napodobeninám například z dílny Frederica Mahory - je nevýrazná, obsahuje podivné, levné tóny a celkově působí neslaně-nemastně. Ale pozor - má dokonce reklamu! O něco lepší dojem ve mne zanechala Jil Sander a její Style Soft - jemná, krémově hebká vůně vanilky, mandarinky a fialky. Sice to není žádný trhák, ale své příznivkyně si zcela bezpečně najde... Jako poslední jsem si nechala Dreaming Pearl od Tomyho Hilfigera. Kdo má rád svěží broskev, tomu tuto vůni rozhodně doporučuji, Dreaming Pearl je totiž poměrně vyvedená svěže květinová vůně, která mi připomíná broskový bublinkový dětský šampus.

Možná vás moje recenze pobouřily, proto doporučuji spoléhat se jen a jen na vaše nosíky, třeba vás právě některá z těchto vůní zaujme natolik, že se stanete její pyšnou majitelkou...



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...



Žádné komentáře:

Okomentovat