Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 22. února 2009

Givenchy Organza Indecence


Uhrančivá skořice…


Milovnice gurmánských vůní právě zajásají, protože Organza Indecence (Neslušná Organza) je více než „mňamózní“. Je to velmi lehký a vzdušný koktejl sladké vanilky, skořice a dřev. A tím bych také mohla skončit, jelikož tato vůně je skutečně tak úžasně nekomplikovaná a snadno popsatelná.

Ještě bych však měla zmínit pro někoho možná nepříznivou zprávu – Organza Indecence se z nějakého zvláštního důvodu již nevyrábí. Je to velmi podivné, když se pro velké procento žen stala doslova nepostradatelnou… V roce 2007 sice Givenchy vydal Les Parfums Mythiques - Organza Indecence, ale podle několika zpráv ji není ani zdaleka podobná. Na druhou stranu jsem slyšela nějaké zvěsti o tom, že by se výroba parfému mohla znovu rozjet. Tak uvidíme…


Podobné vůně: -

Sluší ženám: náročná, požitkářská

Alegorie vůně: poušť

Typ vůně:

orientální

dřevitá


Ostatní atributy:

skořice


vanilka

ambra

Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: orientálně dřevitá

Rok uvedení: 1999

Tvůrce: Norbert Bijaoui/Jean-Claude Delville

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: dřevo jacaranda, pačuli
Srdce: skořice, švestka
Základ: pižmo, ambra, vanilka


Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


4 komentáře:

  1. Souhlasím. Při návštěvě jednodho obchodního domu to nanás tenkrát cákli. Moje máma na ní od té doby ujíždí. Moc jí mrzí, že už se nevyrábí.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto vůni jsem zakoupila na e-shopu,s názvem Givenchy Organza,po otevření víčka jsem dlouze přivoněla,je velmi zvláštní,není tuctová,nezaměnitelná,prostě nádherná.......

    OdpovědětVymazat
  3. Pro tuto vůni jsem se rozjela do parfumérie v Pardubicích hned jak jsem vyzkoušela vzoreček přidaný k časopisu. Hned jsem věděla, že u této vůně zůstanu, bohužel při další návštěvě parfumérie mně zklamalo sdělení prodavačky, že tento parfém již nebude.

    OdpovědětVymazat
  4. Přes negativní názory na znovu vyráběný parfém Organza Indécence v novém flakonu řady Les Parfums Mythiques jsem se rozhodla, že ho vyzkouším. Po 20ti letech jsem ucítila tu přenádhernou vůni po které jsem celou dobu toužila. Není pravda, že to jsou zbytečně vyhozené peníze, vůně je opravdu stejná jako kdysi. Objednávala jsem na Parfumdreams, druhý den po objednání parfém vyexpedovaly, čekala jsem 2 týdny než dorazil, zásilka musí být předána příjemci, jinak jde zpátky a v zásilkovně nelze nechat, proto je nutné být na adrese dodání. Zvolila jsem placení dobírkou. Rozváží PPL.

    OdpovědětVymazat