Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 17. února 2009

Frapin - akce!!!



Jestliže jste milovníky dobrého alkoholu, zvláště pak zlatavého a exkluzivního koňaku světoznámé firmy Frapin, co takhle na chvíli zabloudit do 13. komnaty, v níž na vás čekají ty nejvybranější a nejušlechtilejší vůně, vyráběné stále ještě poctivou a trpělivou cestou? Vůně, jež z těch nejkvalitnějších surovin vyrábí opět firma Frapin, která se před několika lety rozhodla, že své umění zprostředkuje lidem také cestou výjimečných a neopakovatelných vůní?

Nyní, od 15.2 do 28.2., máte právě na těchto stránkách jedinečnou možnost získat vůně firmy Frapin za velmi příznivé ceny. 100 ml každé vůně získáte i s dopravou již za 77 Eur (2200 Kč) a navíc ke každé objednávce dostanete zdarma 10 ml kabelkového balení vůně od Parfum d´Empire, kterou si sami vyberete.

Jste nerozhodní a nevíte, kterou vůni od Frapina si vybrat? Je libo gurmánskou Frapin 1270? Nebo tajemnou Caravelle Epicée? A což takhle oduševnělou svěže květinovou Esprit de Fleurs? Pořád nic? Možná se vám zalíbí výjimečná Passion Boisée nebo meditativní Terre de Sarment...



Žádné komentáře:

Okomentovat