Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 1. února 2009

Chanson d´Eau


Píseň zelené vody...


Jako by to bylo dnes - reklama s ženou, která dovádí pod přírodní sprchou, poličky žen plné této nevšední vůně... Tomuto "písňovému" šílenství se kdysi nevyhnula ani moje máma, která si dnes potrpí již jen na nejvybranějších vůních. Možná nemá ani smysl psát o této velmi dobře známé vůni recenzi, stačí snad jen nostalgicky vzpomínat na hořkotrpkou, nevšedně zelenou melodii bazalky, pomeranče a jemně sladkého koření...


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinově svěží

Rok uvedení: 1995

Více info: Coty

Reklama: není


Složení parfému:

Hlava: grapefruit, levandule, bazalka, mandarinka
Srdce: květ pomerančovníku, jasmín, mango, kardamon
Základ: santalové dřevo, fazole tonka



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


6 komentářů:

  1. Je to vůně téměř nostalgická, ale já jsem se k ní dostala až loni. Od teď ji budu objednávat před každým létem. Loni jsem si ji jako letničku zamilovala. Je nesladká, osvěžující jako nějaká luxusní příjemná lesní pěna do koupele.

    MAGNOLIA

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se přiznat, že jsem se tak jako moje předchůdkyně v předešlém komentáři, dostala k této vůni až letos...byla nevšední a do horka, které venku panovalo, se přímo hodila...tak jsem si ji koupila. Jsem s ní spokojená a nevadí mi, že jde o nostalgickou vůni našich maminek...je stále moderní...není sladká, voní lehkými zelenými lístky s decentní jiskřivou příchutí citrónu a do letních dnů se opravdu hodí skvěle...:o))

    OdpovědětVymazat
  3. je to pěkná vůně, ale nijak extra mne neoslovila, po pravdě jsem od ní čekala víc, ale pokud ji někdo miluje, tak asi opravdu není co řešit.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, já Chanson d´Eau přímo miluji, ale nemůžu tuto voňavku už nikde sehnat:( Nevíte prosím kde by se mohla koupit?
      Děkuji moc.
      Lenka

      Vymazat
    2. V drogeriích Teta, tam zelený čaj mají. Já zase sháním mušličky. Kdysi je mívali i v Kauflandu, ale už je ta vůně asi "out"... :-(

      Vymazat
  4. kde je kdysi prodavany modry chanson to byla čista vuně

    OdpovědětVymazat