Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 27. února 2009

Avon Perceive


Dotek kašmíru...


Perceive je zvláštní vůně, bohužel nevím proč, ale něčím mi připomíná levné napodobeniny typu FM parfémy. Kdo je však nikdy nezkusil, možná bude z Perceive nadšen, jelikož se jedná o elegantní orientální vůni, jíž vévodí zejména květ exotického ylang-ylangu. Kompozice je doplněna o sladší vůni hvozdíku a lehké ovocné tóny. Kdo se bojí orientálních vůní, s Perceive může klidně začít, jelikož je jemná, hladká a příjemná.


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: orientální květinová

Rok uvedení: 2000

Více info: Avon

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: žlutá frézie, bílý pepř
Srdce: ylang-ylang, švestka, růžový hvozdík, hruška
Základ: pižmo, vanilka, santalové dřevo



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


4 komentáře:

  1. Z téhle vůně jsem se skoro udusila... Je těžká, taková hodně živočišná...

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s recenzí, nemám ráda orietální dámské vůně(na pánech mi orient většinou uchvacuje), ale tato je opravdu jemná a příjemná

    OdpovědětVymazat
  3. Tak z tého vůně jsem poprvé byla hodně zaskočena, nelíbila se mi, ale pak se něco stalo a já si ji zamilovala a teď už na ni nedám dopustit. Je to jako s olivami, někdo je miluje a někdo nenávidí. U této vůně je to stejné. Olivy jsem taky nemusela a teď je miluju.

    OdpovědětVymazat
  4. Jen muj pocit,ok,protoze kazdy mame jiny vkus(diky bohu)-prvni dojem z teto vune byl pro me zvlastni,pozitivni..dostala jsem k ni i sprchac,sprey,priznam ze flakonek je prekrasny..jenze za chvili uz toho na me bylo moc,bolehlav,sladky cukrik...pro me se neda nosit dele,bouzel.pokud ji nekdo ma rad,chapu,kazdy mame jiny nosik,kuzi..

    OdpovědětVymazat