Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 24. února 2009

Avon Incandessence


Ženské světlo...


Incandessence je jemná, přesto velmi charakterictická a v jistém smyslu také silná vůně. Silná ve smyslu zářivá. Jedná se o teplou, květinově ovocnou vůni, která mi připomíná anglický čaj Earl Grey s dodatečným broskvovým aroma. Ve skutečnosti se však jedná o jemně sladké, spíše sušší spojení krémové pivoňky, smyslné orchideje, jarní konvalinky a nenápadným citrusových tónů. Incandessence doporučuji ženám, které chtějí vonět, jemně, decentně a přitom velmi žensky.


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinově ovocná

Rok uvedení: 2001

Více info: Avon

Reklama: -


Složení parfému:

Hlava: mandarinka, grapefruit
Srdce: divoký tulipán, orchidej, pivoňka, konvalinka
Základ: vzácné dřeviny, pačuli



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


4 komentáře:

  1. Tak tady tato vůně mne osobně dost zklamala, čekala jsem od ní víc. No, ale v konečném závěru není nejhorší a určitě se najde někdo, kdo jí ocení. Můj styl to ale není.

    OdpovědětVymazat
  2. Byl to můj první "opravdový" parfém. Jak bylo psáno v katalogu, vůně se v průběhu dne rozvíjí. Snad tomu tak bylo nebo jsem si to aspoň myslela:)Nicméně koupila jsem si jí jen jednou. Na mě byla zřejmě moc sladká. Každopádně je to jedna z mála vůni od Avonu, která mne zaujala.

    OdpovědětVymazat
  3. .....a pro pro me slunce,slunce a zase slunce!pohoda,laska,hrejivost v ruznych podobach.....v zadnem pripade anglicky caj,ten dobre znam ,ziji v Uk-) Vune idealni spis v lete,ale to je jen veci vkusu,v zime vas ;zahreje;.A ten flaonek,jee-)

    OdpovědětVymazat
  4. tak mne tato vůně vcelku zklamala, obsahuje určité složky, které mi až tak nesedí, ale není špatná. Určitě se najdou ženy, které ji ocení. Doporučila bych ji ženám ve znamení Lva, je přesně taková jako toto znamení. Hřejivá, vystupující z davu a svá.

    OdpovědětVymazat