Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 20. února 2009

Avon Far Away


Vanilka pro popelku...



Není mi naprosto jasné, proč Avon Far Away již dávno ze své nabídky nevyřadil, místo toho ji vyrábí již patnáctým rokem... Zřejmě se stále dobře prodává, jinak si to vysvětlit neumím. Já však její obhájkyní zcela jistě nebudu, naopak se divím, že tak podprůměrná vůně vanilky a lehce mýdlového ylang-ylangu ještě "žije". Znám mnoho vanilkových vůní, ale takto, alespoň podle mne, nepovedenou cítím poprvé. A jaká to je vanilka? Nevýrazná, nezajímavá a zcela jistě zbytečně něčím suše popelavým zastřená... Jediné, co mohu pochválit, je zajímavý flakonek :-)


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: orientální květinová

Rok uvedení: 1994

Více info: -

Reklama: -


Složení parfému:

jasmín, vanilka, fialka, frézie, ylang-ylang, santalové dřevo, pižmo



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


6 komentářů:

  1. Toto je snad nejhorší bolehlav k jakému jsem kdy přivoněla.Avon prodávám,takže tuto,, vůni,, dobře znám.Je otřesná!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi zdá hrozná. Kdysi jsem měla spray, koupený jen tak naslepo, takže vím, co to bylo zač...
    Reny

    OdpovědětVymazat
  3. Vlastním rozsáhlou sbírku vůní světových značek (Dior, Chanel, Cacharel, Armani....), které střídám, ale nikdy jsem se žádnou nesklidila takový úspěch jako s touto, všemi zatracovanou.
    Dost dobře to nechápu, ale je to prostě tak, kdykoliv jsem použila Far Away, všichni chválili, jak krásně voním - a nejen muži.

    OdpovědětVymazat
  4. Musim se tehle vune velmi zastat a rict autorce recenze,ze se logicky nevyradi,protoze spolu z vuni Celebre,Today...se nejvice prodava,tady alespon tady,ve Velke Britani,kde jsem doma!Jsem bezny zakaznik Avonu, tahle vune neni ta moje,ale jsem tolerantni a vim,se kazdy,kdo ma rad vanilku,tak si je vedom,ze v ni vanilka tedy bude, komu nesedi,at ji nekupuje-)Nikoho neurazim,jen konstatuji,stejne jako autorka recenze,kazdy nevi vse vidte-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak musím říct, že tato vůně mne taky neoslovila, i když ten flakon mne dost zaujal. Je to vůně spíše, která mi začala vadit a musela jsem ji dát mamince, která má vanilku vcelku ráda. Já takové vůně nemusím, ale věřím, že jsou lidé, kterým se může líbit.

    OdpovědětVymazat
  6. Nikdy jsem neměla příložitost ji očichat ale pořád mě lákala. Nedávno našel manžel mini balení téhle vůně(nejspíš někomu vypadla)a nechal si ji v autě aby přebyl "vůni" plastů a ještě že jsem si ji nikdy nepořídila. Vážně je to zajímavé že se pořád prodává když je na trhu tolik nádherných vůní i za přijatelnou cenu...

    OdpovědětVymazat