Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 23. února 2009

Avon Celebre


Jarní nálada...



Celebre je snad nejnudnější vůně, kterou znám. Je to zástupkyně lehkých květinově ovocných a sprchových vůní vhodných zejména na jaro (něco ve stylu Pleasures). Pakliže však nebažíte po něčem dražším a chcete zkrátka "jen" vonět, nakonec proč Celebre nevyužít...



O
ficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinově ovocná

Rok uvedení: ?

Více info: Avon

Reklama: není


Složení parfému:

Hlava: vodní meloun, brambořík, černý rybíz, pepř
Srdce: jasmín, pivoňka, frézie, bílá magnólie
Základ: cedr, santalové dřevo, dubová kůra



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


4 komentáře:

  1. Tato vůně není vůbec nudná, naopak má něco do sebe a já jsem s ní byla velice spokojená. Je určitě pro dívky, které nejsou žádné naivky a ví co od života chtějí. Je to spíše sladší vůně, ale má v sobě cosi, co okouzlí hlavně opačné pohlaví. Zkuste a sama uvidíte. Já jsem vždy na tuto vůni nějakého chlapa nabalila.

    OdpovědětVymazat
  2. Vubec nesouhlasim s recenzi a dycha na me z ni,ze jste; vysazena; na Avon,nejsem zadna avon madam,ale bezny zakaznik,ale Avon parfemy jsou velmi kvalitni,oblibeje a hlavne cenove super,ziji v Uk a snad kazdy vi,se Avon je anglicky a Celebre patri mezi nejprodavanejsi!!,miluje ji i dcera me kamaradky,je to ml.pani ze3 detma,ktera si kupuje i drahe parfemy(protoze parfemy jsou zde velmi levne),ale Celebre je jeji nej,nazev Celebre je opravneny,je to skratka oslava zivota..myslim,se o parfemech take docela hodne vim,nufam,premyslim.....nekdo rika,se to mam v sobe..urcite je to i vekem..na vune od Avonu nedam dopustit-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, možná žijete v UK, ale tady v Čechách se čeština pořád ještě píše s interpunkcí. Célèbre je přídavné jméno z francouzštiny a znamená slavný. Ony ty nejprodávanější vůně bývají populární právě kvůli své generičnosti a mainstreamovosti - však ve Francii je bestsellerem Comme une evidence od YR. Upřímně ne, že bych chtěla vonět jako každá druhá Angličanka nebo Francouzka (a evidentně taky Češka). Naštěstí na každé pokožce reagují vůně jinak: někdo tam oprávněně cítí cukrovost, někdo obecnou kytici a někdo neobvyklý osobitý tón. Z vlastní zkušenosti mohu ovšem potvrdit, že cokoli od Avonu z mojí kůže vyprchá do dvou hodin maximálně. To obvykle nebývá známkou kvality. Nebo si kvalitní zboží nechávají doma a exportují jenom zmetky? Ňufejte si, co chcete, ať už máte "v sobě" cokoli, ale příště si to po sobě aspoň přečtěte.

      Michaela

      Vymazat
  3. Tato vůně je opravdu perfektní a nechápu, jak někdo může říct, že je nudná. Vůbec nudná není, je skvělá. Naprosto okouzlujicí a důkazem toho je, že ji používám už sedm let a manžel je z ní pořád paf a jinou vůni na mne nechce příjmout. Když si koupím jinou, tak je z toho nešťastný a vyžaduje ode mne, ať nosím jen tu jedinou, kterou na mne zbožňuje a tou je Celebre. No, já na tuto vůni nedám dopustit a můžu říct, že je oblíbená jak v práci, tak i na společenských večírcích na které často chodím, takže za mne je tato vůně naprostou dokonalostí.

    OdpovědětVymazat