Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 7. ledna 2009

Yves Rocher Voile d´Ambre


Ztichlé šumění lesa...


Další z řady Secret d´Essences od Yves Rocher je Voile d´Ambre. Jedná se o velmi smyslnou orientální vůni, která je spíše sušší, jemně dřevitá a opatrně sladká. Skrývá v sobě jak dostatek myrhy, tak něžnou dávku kadidla a dřev. Celkově působí jemně, nenáročně a ačkoliv je to orientální vůně, může se bez problémů zalíbit i ženám, které "orientálkám" zrovna dvakrát neholdují.


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: orientálně dřevitá

Rok uvedení: 2005

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: mandarinkové listy, kardamon
Srdce: opoponax, kadidlo, myrha
Základ: pačuli, santalové dřevo, vanilka



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


3 komentáře:

  1. Mám tuto vůni jako takovou stálici. Je výrazná, ale jemá a hladká. Sladký podtón dobře imituje ambru, které v parfému není.Hodně drahých vůní se mi omrzelo, ale tato je pořád pro mě něčím okouzlující.

    OdpovědětVymazat
  2. Už několik let stále používám tuto vůni. Na léto ale ne, tehdy mi připadá těžší. Jakmile však zmizí vedra, neobjevila jsem lepší. Dostávám vůně, které mě v začátku i nadchnou, ale vždy znovu se vrátím k této. Voní od rána do večera a za každé okolnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Moje oblíbená a řadím ji k luxusním značkovým vůním. Voile znamená závoj, závoj ambry a to docela vůni vystihuje. Nevoní těžce intenzivně, ale táhne se jako lehký závoj. Nasládlá, měkká a teplá - tak bych ji charakterizovala. Když nevím jakou vůni si mám vzít, sáhnu po této.

    OdpovědětVymazat