Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 24. ledna 2009

Sarah Jessica Parker Covet


Rozmlsaná zelená víla...


Flakonek je vskutku luxusní, reklama zajímavá a vtipná a vůně?
Vůně je nádherným prodchnutím čokoládových tónů s citrusy a vzdušnou harmonií levandule. Ačkoliv nemám celebritní parfémy a toaletní vody většinou příliš v oblibě, Sarah Parker a její vůně jsou skutečně výjimkou. Konkrétně Covet je zajímavou kompozicí z jemných, lehce krémových zelených průzračných květinových a temně dřevitých tónů s dominantním postavením čokolády. Ano, ano, přesně tak - flakonek vůně je přesným vyjádřením jeho obsahu. Jestliže tedy hledáte něco skutečně neobvyklého a zároveň gurmánsky zeleného, neberte na nic ohledy a neprodleně se dostavte do nejbližší parfumerie "na očichanou". A jedna malá rada na závěr - pokud používáte vůni Estée Lauder Intuition, radila bych vám zkusit i Covet, je jí hodně podobný a řekla bych, že navíc kultivovanější.



O
ficiální informace od výrobce:

Skupina vůně: květinově zelená

Rok uvedení: 2007

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: geránium (pelargónie), citron, levandule, čokoláda
Srdce: zimolez, magnólie, konvalinka
Základ: kašmírové a týkové dřevo, pižmo, ambra, vetyver



Výhodně koupíte zde



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


6 komentářů:

  1. Vyzkoušela jsem ji v parfumérii víceméně náhodou a zpočátku jsem k ní přistupovala jako k další v řadě tuctových stars vůní. Jak jsem se spletla! Je v ní něco, co mě nutilo stále si přičichávat a přemýšlet.....chytla mě!
    Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, velmi pekná vona. Neotrelá. nebola to láska na porve ovonanie, ale ked vyvanula, ziskala si ma. Je krasna, rafinovana a navyse prijemna...Mliecnu cokoládu citim, levandulu nie, a v úvode to zelene osviezenie moze byt prijemne, ale i nie, avsak pomerne rychlo sa stratí. Vyborna na denne nosenie, kludne mohla byt este silnejsia, co do vyrazu, takto posobi viac-menej pri tele a decentne.

    OdpovědětVymazat
  3. Koupila jsem si rovnou 100ml, ale neměla jsem to dělat. Nejsem ani v půlce a už se mě "převoněla". Je zajímavá, ale jednou stačilo.

    OdpovědětVymazat
  4. Je nádherná, už ji mám vypotřebovanou, musím si ji opět pořídit. Je strašně zajímavá, neotřelá, neokoukaná, krásná. Mně se zdá dost podobná na Truth od CK ( taky krásný). Jen je trochu jemnější. To asi ta zeleň... a pak ta čokoládka....ta ovšem v Truth není.

    OdpovědětVymazat
  5. Překvapivě hezká,zajímavá vůně, opravdu podobná Truth.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já mám jiný názor. Toto je vůně - nevůně. Voní velmi fádně a výdrž nulová.

    OdpovědětVymazat