Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 22. ledna 2009

Ralph Lauren Ralph Wild




Rozhodla jsem se napsat tři kolekce recenzí po deseti vůních, toto je první z nich. Pro sebe jsem si je nazvala "tři desatera parfémové šmejdířky". Ptáte se proč? Inu, oněch třicet vůní (a nejenom pouze těchto třicet) skutečně v parfumeriích naleznou jen ti nejpilnější - většinou jsou to vůně, které se nacházejí v dolních částech poličky, někde na okraji nebo jsou to zkrátka parfémy, jež stále buď neexistují v povědomí většiny uživatelek, nebo patří mezi tzv. rychle udělané "odnože" slavných vůní. Takže...takže tady je máte, třeba v některém z nich naleznete "tu svou osudovou"...




Oscar de la Renta - Oscar Violet



Sladká, pudrově krémová vůně s dominantním tónem fialky, čokolády a skořice.







Trussardi - Inside Delight

Svěží verze oblíbené Inside. Najdete v ní mnoho citrusů, jemné tóny kávy a svěží frézii. Ovšem nic zajímavého pod sluncem nečekejte. Navíc svěžest velmi brzy vyprchá a zbyde jen jakýsi mléčný patvar.





Tous - Tous Touch


Sladká, květinově ovocná jiskřive zlatá vůně s gurmánskými tóny. Hledejte v ní především jasmín, frézii a hroznově perlivý osmanthus.





Cacharel - Amor Amor Sunshine


Květinově ovocná svěží vůně s plnou a sladkou atmosférou květinově mléčné hmoty, v níž jednoznačně dominuje vanilka. Ovšem parfém se po chvíli rozleží pouze vanilkově...





Ralph Lauren - Ralph Wild


Divoká ovocná vůně zejména pro mladé, v níž dominuje lesní jahoda. Parfém kupodivu není tolik ulepený jako sladké šťávičky od Escady, zřejmě za to mohou vzdušné, mírně sypké květinové tóny.





Tommy Hilfiger - Tommy Girl


Na Tommy Girl je skutečně nádherná reklama, také vůně se zdá býti jednou z těch povedenějších - je svěží, jasná, nevinná, čistá a skládá se z podmanivých tónů zimolezu, fialky a růže. Pokud jste mladou inteligentní dívkou a ne pouze bezhlavou rebelkou, k vůni si určitě přičichněte...





Jaguar - Jaguar Fresh



Skutečně velmi svěží, lehce citrusová, ale především vodní vůně s dominantním tónem melounu a lilie.






Estée Lauder - Beautiful Sheer


Romanticky květinová vůně, která začíná příjemně rozostřeným hruškovým aroma a rozleží se do jemné, skutečně velmi jemné a něžně růžové květinové vůně.






Police - Pure Woman


Čistá, jemně krémová vůně pro chvíle odpočinku či rozjímání. Bílý jasmín s tuberózou, růží a lehkými náznaky ovocných tónů skutečně dokáží divy.






Lancome - Hypnose Eau Legere



Klasická Hypnose, jen doplněná o svěžejší špetku citrusů a ovocných tónů.








Některé z uvedených vůní koupíte výhodně zde


Žádné komentáře:

Okomentovat