Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 8. ledna 2009

Oriflame Precious



Něžné pohlazení slunečních paprsků...



Precious (je to EdP) je teplá, slunečná orientální vůně s prvotním broskvovým zábleskem, který spolu s bílým něžným jasmínem působí i v srdci parfému. Vše pak umocňuje sladký zázvor a spodní dřevité tóny. Parfém není těžký, ani to není bolehlav, proto bych jej doporučovala k vyzkoušení ženám, které se dříve orientálních vůní vysloveně bály. Ačkoliv Oriflame většinou nemá příliš povedené vůně, toto je jedna z výjimek.


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: orientální

Rok uvedení: 2006

Více info: Oriflame

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: hruška, broskev, mandarinka
Srdce: jasmín, zázvor
Základ: myrha, ambra, benzoin



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


3 komentáře:

  1. Mně se hodně líbí, ale nemůžu ji používat denně, lehce se jí nasytím, pak mě obtěžuje. A po čase se mi opět líbí. Ale zdá se mi, narozdíl od recenze, že je malinko těžká. Mám pocit, že v ní cítím mýdlo, ale jen když je na pokožce.
    Reny

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě je toto nejlepší vůně, kterou má Oriflame v nabídce vůbec. Po rozvonění cítím hlavně ambru. Dva střiky voní na kůži bez problému celý den, z oblečení ještě dva týdny. Je univerzálně nositelná na den i večer, ale souhlasím s tím, že je třeba ji s něčím střídat, jinak jí budete mít za chvíli dost :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejsem zadna extra faninka Oriflame,nebo Avon,ale i nektere jejich parfemy mam,nebo jsem mela a prazde flakonky jsou v suplicku s pradelkem-)Proste,je fuk,myslim,ze vetcine zenam,jakou znacku vlastnime,kdyz se nam libi,koupime ji,nekdy jednou,nekdy se k ni,i po delsi dobe vracime..Tohle je jedna z tech vuni,kterou miluju!Slunickova,nezna i sexi....me kuzi sedi.

    OdpovědětVymazat