Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 10. ledna 2009

"Kosmetické změny"



Od února se připravte na pořádnou dávku změny!



Rozhodla jsem se podniknout pár změn, proto budu moc ráda, když se k nim v komentářích pod příspěvkem vyjádříte...

1. Recenze budou podstatně delší (cca 10-50 řádků), ačkoliv jich na druhou stranu ubyde. Zkrátka od února upřednoštňuji kvalitu před kvantitou. Budu také vesměs recenzovat parfémy, které nejsou v běžných parfumeriích dostupné, ale na internetu ano (jak domácím, tak zahraničním). Zkrátka a dobře, udělám vše pro to, abyste si mohli pořídit i vůni bez očichání a měli z ní pak radost a nechtěli ji hned vylít. Samozřejmě, že to nebude snadné, jelikož v mnoha případech nejde vůni objektivně popsat, ale mohu Vám zaručit, že snaha z mé strany zcela jistě bude velká. Recenze jsou nyní stručné také z toho důvodu, že mnohé z recenzovaných parfémů si můžete v parfumeriích běžně očichat, recenze poskytuji tedy jen základní návod pro Vaše nosíky;-)

2. Každá recenze bude obsahovat zhruba plus mínus toto: stručná poetická charakteristika, popis, rok výroby, ingredience, reklama, ke komu se hodí, jaké oblečení k ní pasuje, alegorie vůně, typ vůně s odkazy na ostatní podobné vůně, podobné/á vůně, dobrůtky v dané vůni, znamení, k němuž se hodí, další odkazy na stránky o dané vůni apod.

3. Také přibydou články, na které jsem nyní neměla čas. Samozřejmě i zajímavé rozohvory, představování se (rubrika To jsem já), parfém měsíce, mé i Vaše deníkové zápisky, novinky na trhu, něco o světových značkách...

4. Nově jsem také zařadila rubriku "přírodní kosmetika", proto kdo ji mám rád nebo se o ní chce něco dozvědět, bude mít možnost.

5. Také podstatně rozšířím sortiment střední třídy vůní jako např. Oriflame, Avon, Celine Dion, Puma apod.Recenze však zůstanou stručnější. Do konce února plánuji zrecenzovat dohromady alespoň 100 vůní dostupných v běžných drogeriích.

6. To samé pánské vůně, jejich recenze očekávejte znovu od března...


To vše prosím od zažátku února... ;-)


Máte-li jakékoliv připomínky či nápady, dejte vědět dole pod článkem, budu moc ráda...




Elapela



Žádné komentáře:

Okomentovat