Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 17. listopadu 2008

Trussardi Skin


Nevtíravá, nepřetékající hebkost sametově jemné ženské kůže...


Zpočátku je Trussardi Skin velmi zajímavá. Podle mne za to mohou především ony růžové papričky, které vůni dodávají velmi nenápadnou, ale luxusní pikantnost. V srdci přichází na řadu jasmín a růže, které jsou však jakoby namočené v medově krémově zelené lázni. Mně osobně navozují pocit, že Skin je vůně, která nenápadně, ale neodolatelně přilehne k ženskému tělu. Verdikt mého přítele zní: "mýdlové" (= pěkné, nevtíravé), což souhlasí s mým názorem, že Skin je skutečně příjemnou, nevtíravou, sametově hebkou, možná lehce mýdlovou vůní pro univerzální použití.


Podobné vůně: -

Sluší ženám: nostalgická, melancholická

Kategorie:

květinová

zelená


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: cypřišově květinová

Rok uvedení: 2002


Složení parfému:

Hlava: jablko, fialka, růžové papričky, citron

Srdce: konvalinka, růže, jasmín

Základ: pačuli, mech, cedrové dřevo, růžové dřevo


Výhodně koupíte zde

2 komentáře:

  1. bohužel,tato vůně mi nepřipadá ani trochu květinová ani zelená, opakovaně jsem ji zkoušela a nejde to. Je na mně taková divná... Četla jsem přirovnání k vůni " starých panenk s tou gumovou nebo kaučukovou hlavičkou" a to je přesně ono. Taková vůně nevůně. Jsem z ní hodně rozpačitá.

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes jsem si ji po dlouhém zvažování koupila - bála jsem se, že nedokážu spotřebovat 75ml flakon, což je snad jediný dostupný objem na našem trhu. Přesto ale myslím, že to nebude žádný velký problém. Je to opravdu skvělá, originální, jedinečná, teplá, ale zároveň svěží jiskrná vůně. Rozhodně nemyslím, že je dělaná jen pro teplé dny. Výdrž perfektní, a to musím podotknout, že po pár chvílích na sobě většinou nic necítím...

    OdpovědětVymazat