Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 5. října 2008

Cacharel Liberté



Slunce ve všech podobách - lehké, čerstvé, kypící i spící...


Cacharel se při výrobě parfémů netají svou originalitou, ani tentokrát nepodlehla módě a vytvořila sobě vlastní skvost. Jestliže milujete pomeranče nebo cokoliv co se jim jen trochu podobá, Cacharel Liberté by měla být rozhodně vaší fanynkou. Těšte se na kombinaci šťavnatého a čerstvého pomeranče s hrstkou bílých květů. Ale protože je Liberté vůní chyprovou, je v ní i notná dávka pačuli a vetiveru, které nemusí všem samozřejmě vyhovovat. Naštěstí jsou do vůně báječně zakomponovány, a tak, pokud jste si již na Liberté nachystaly "sliny", neměli byste ve skutečnosti litovat. Liberté je pro všechny věkové kategorie pro jakoukli denní dobu i roční období, ale nejvíce si ji užijete v létě ve vzdušných, uvolněných šatech barvy slunce (ať již zapadajícího nebo poledního).


Podobné vůně: -

Sluší ženám: veselá

Kategorie:

květinová

ovocná

dřevitá


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: cypřišově ovocná

Rok uvedení: 2007

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: bergamot, mandarinka
Srdce: pomeranč, bílé květy
Základ:
pačuli, vanilka, vetiver


Výhodně koupíte zde


2 komentáře:

  1. Liberté je nádherná, ale na léto tedy rozhodně nedoporučuji! Ideální je jaro nebo podzim :) Ze začátku voní hodně citrusově, úplně přesně jako čerstvě oloupaný pomeranč. Když se rozvoní, začne nabírat sladký tón, což mi ale vůbec nevadí. Cítím z něj trochu jakoby vanilkovo mandlový krém ochucený tím pomerančem, který je opravdu hlavou a patou celé vůně. Tahle vůně je opravdu nádherná, vřele doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ani já nedoporučuji Liberté na horké letní dny. Je to vůně, která svou největší krásu ukáže především na podzim.
    Výrazná, pomerančová, středně sladká nádhera s lehounkým kouřovým akcentem. Za málo peněz hodně muziky - toto rčení zde sedí do posledního písmene!

    OdpovědětVymazat