Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 17. září 2008

Novinky, na které se můžetě těšit ještě do konce roku!!!


Máte pocit, že ze stávajících vůní si již nemůžete vybrat? Nebo máte chuť okusit horkou novinku a být jedna z prvních, kdo se do ní může zahalit? Anebo prostě jen hledáte to pravé na podzim a zimu? Pro vás včechny tu mám pár zajímavých vůní, které by měly spatřit světlo světa ještě tento rok...


1. V říjnu by se měla v prodeji objevit nová Azzaro Couture, která má být novou verzí první vůně od Azzara pro ženy a která se kdysi samotnému návrháři velmi líbila. Vůně si vás má získat svou zářivostí a svěže květinovou vůní. Tak uvidíme;-)


2. Další v pořadí je Chopardova Happy Spirit Magical Nights. Možná oplývá poněkud delším názvem, ale co už naděláme:-) Každopádně se bude jednat o večerní verzi Happy Spirit, která spatřila světlo světa vloni. Srovnávala jsem tedy složení obou vůní a zjistila, že oproti loňské verzi se tato letošní zaskví pouze smyslnějším a delikátním jádrem, které bude mimo jiné sestávat z karamelu, vanilky a pralinek. Takže očekávám něco sladce pudrového... Chopard ovšem přijde i s parfémem Wish Magical Nights, o kterém jsem však nenašla bližších informací. Pravděpodobně však půjde o další "večerní verzi" slavného Wish, i když ten sám o sobě teple vanilkový již je...no, nechme se překvapit;-).



3. Estée Lauder Amber Ylang-Ylang. Zřejmě se bude jednat o něco orientálného, osobitého a luxusního. Bohužel obrázek jsem nikde nesehnala...asi to bude nějaké zajímavé překvapení:-)


4.
Giorgio Armani Onde Mystere, Vertige, Extase - dámské trio z dílny slavného parfuméra inspirované Východem. Podívejme se na jednotlivé vůně zvlášť:

Onde Mystère (fialová lahvička) evokuje Střední Východ a krásu jeho harémů. Najdeme v něm ambru, benzoin, kadidlo, Marockou růži, koření, pižmo a vanilku.

Onde Vertige (růžová lahvička) inspirovaná Kamasútrou a evokující indické paláce a chrámy. V této vůni nás očekává jasmín, pačuli a mandle.

Onde Extase (zelená lahvička) inspirovaná uměním japonské Gejši. Tady nás učaruje cedr, mimóza, jasmín, narcis, bergamot a sezam absolute.

5. Karl Lagerfeld Kapsule. Bude se jednat o tři vůně (Kapsule Light, Kapsule Floriental a Kapsule Woody) prý za velmi příznivou cenu.


6. Max Mara Kashmine Touch bude v prodeji od října a navazuje na své dvě "dotykové" přítelkyně. Těšit se můžete na florientální (tj. směs s vyrovnaným počtem květinových a orientálních tónů) vůní, která nás má zahalit do elegance a komfortu.

7. Vera Wang Look, pokud ji od listopadu seženete, tak se si nechte již nyní sbíhat sliny na vůni, která by se vám prý měla hodit k běžnému dennímu oblečení a která obsahuje mimo jiné mandarinku, liči, jablko, frézii nebo třeba jasmín.

8. A v poslední řadě si neodpustím Kenzovy limitované zimní květiny, aneb Kenzo Winter Flowers, která už sice v prodeji buď je, nebo brzy bude, ale to přece nevadí. Tato vůně by se měla skládat z vůní tří "zimních" květin a to z kamélie, mimózy a čemeřice.



Tak co, už máte svou favoritku? ;-) Já prozatím ano :-)



Článek napsala Elapela


Žádné komentáře:

Okomentovat