Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 19. září 2008

Dolce Gabana Light Blue



Průzračné křišťálové mořské oko, které se zjevilo, aby nahradilo svůdnost sladkých nymf...

Tak a je to tady, očichala jsem kdysi nejprodávanější vůni. A musím přiznat, že už mi je jasné, čím tak mnohé upoutala. Je to především všudy přítomná svěžest citrónu a zeleného jablka, která by se dala připodobnit k nějakému nealkoholickému míchanému nápoji. Postupem času nápadná svěžest ustoupí a přenechá své místo kousíčku jasmínu, ale ne příliš, stále budete mít pocit, že vás zaplavilo svěží šílenství. Vůne již dnes není ničím originální, především v záplavě všudypřítomných svěženek a ovocenek, ale nedivila bych se, kdyby ve své době před sedmi lety okouzlila svou výjimečnou svěžestí celý svět. A kde vůni nosti? Myslím, že je zbytečné říkat, že především do parných letních dní nebo k moři;-)

Podobné vůně: Moschino I Love I Love

Sluší ženám: veselá

Kategorie:

květinová

ovocná

svěží

citrusová


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: květinově zelená ovocná
Rok uvedení: 2001
Reklama: zde

Složení parfému:


Hlava: sicilský citrón, zelené jablko Granny Smith, zvonek

Srdce: jasmín, bambus, bílá růže

Základ: cedrové dřevo, plnost ambry, pižmo


Nejvýhodněji koupíte zde


5 komentářů:

  1. Tuctovka, v Čechách velmi oblíbená, taková prvoplánová svěženka, i když na léto

    OdpovědětVymazat
  2. Když byla nová, tak to byla hezká a zvláštní vůně. Trpká, citrusová a svěží. Ale má všelijaké podobné "odvary" - námátkou: Naturella YR, Love Love Moschino, Chupa-Chups Divine Paradise a děvuchy se polívají bez ohledu na styl, počasí a věk.....škoda. Dolce et Gabbana je dobrá značka.

    OdpovědětVymazat
  3. je to luxusní vůně,prostě muj 2 miláček.....

    OdpovědětVymazat
  4. Jedna z mých nejoblíbenějších vůní:o) I když si ji už nekupuji, protože jí voní vážně nespočet žen :o) Je však nádherná, sladká a květinová. Pokud někdo hledáte takovouto vůni, vřele doporučuji Light Blue :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Oblibena vune moji sestry ,maminy 3 deti...Me se take libila,ale....Po case uz je tam neceho moc a omrzi...ale chapu,kdyz ji nekdo ma rad!

    OdpovědětVymazat