Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 22. září 2008

Christian Dior Miss Dior Cherie


Růžové dívčí poupátko upatlané od jahodové zmrzliny...

Svrchním tónům jednoznačně dominuje extrémně sladká lesní jahoda, ovšem nebojte se, vzápětí se ztiší a uvolní místo pro jemněji sladkou fialku a špetičku jasmínu, i přestože nás jahoda v této vůni již nikdy neopustí. A karamelizovaný popcorn? Inu, jen z notnou dávkou fantazie... Ale jedno musím říci, že se opravdu jedná o větvičku původní slavné Miss Dior (je jí ve svém jádru hodně podobná), kterou, i přestože je z roku 1947, stále v parfumeriích seženete. Zkrátka berte to tak, Christian Dior si svoje oblíbené, klasické a slavné vůně musí pomocí jejich modernějších odnoží nějak opatrovat, aby mu nezmizely z trhu. Hold klasickými vůněmi se dnes již nikdo neuživí... Miss Dior Cherie doporučuji spíše pro mladší ročníky. A noste k němu hlavně růžovou!

Podobné vůně: -

Sluší ženám: rošťácká

Kategorie:

ovocná

květinová


Oficiální informace od výrobce:



Skupina vůně: cypřišově ovocná
Rok uvedení: 2005

Složení parfému:


Hlava: zelená mandarinka, lístky jahodníku

Srdce: fialka, růžový jasmín, karamelizovaný popcorn, sorbet z lesních jahod

Základ: pačuli, karamel


Nejvýhodněji koupíte zde


3 komentáře:

  1. Tak tento parfém jsem jen v rychlosti stříkla v parfumerii na ruku a od té doby po něm toužím.

    OdpovědětVymazat
  2. Proč růžovou?Nechápu,toto rozhodně není parfém pro pannenku Barbie.Nevim,ale na diblika v růžovém mi fakt nesedí.Spíš tajemná dáma v černem.

    OdpovědětVymazat
  3. Recenze je krásně napsaná, člověku se až sbíhají sliny, bohužel všude v popisu se vynechává pačuli, který téhle vůni dosti dominuje a na někom se parfém může rozložit dost do pánksa a jahůdky jsou ty tam... :o)

    OdpovědětVymazat