Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 30. září 2008

Calvin Klein Truth

Půvabně čistý závan nevinné probouzející se přírody

Truth je jedna z nejznámějších Kleinových vůní a podle mého názoru dokonale vystihuje celkovou "filosofii" značky. Zprvu cítíte hodně, opravdu mnoho zeleně a dřeva, vůně je lehká, jemně svěží a nenáročná a připomíná mi vůni, kterou příroda vydává po osvěžujícím dešti, její jemné dýchání a čerstvý závan čistoty. Ve vůni je krásná i pivoňka, která parfému dodává nepatrně nasládlé aroma. Celkově je tato vůně ztělesněním nevinné, svěží a jemné čistoty a bude po ní sháňka především ze stran jemných, kultivovaných a křehce půvabných žen a těch, které si oblíbily například vůní Pure White Linen od Esteé Lauder (i když ta je malinko sladší a plnější).


Podobné vůně: Iceberg Iceberg Parfum

Sluší ženám: klidná

Kategorie:

květinová
dřevitá
zelená
svěží


Oficiální informace od výrobce:


Skupina vůně: orientální dřevitá

Rok uvedení: 2000


Složení parfému:

Hlava: bambus, pačuli, vetiver, vlhké lesy
Srdce: bílá pivoňka, bílý jetel, mladé stromky
Základ:
bio vanilka, bílá ambra, květ akácie, různé druhy dřeva, pižmo


Nejvýhodněji koupíte zde


5 komentářů:

  1. No Eliško, já tedy nejsem moc klidná ani křehká.Jsem temperamentní tmavovláska, ale tuhle vůni zbožňuji a myslím, že se ke mně i hodí.Okolí mi ji chválí hodně a prý mi sedí:)

    OdpovědětVymazat
  2. Je moc hezká a zvláštní a nelíbí se všem.

    OdpovědětVymazat
  3. Vlhké louky, rosa, jetelina, ranní les, sluníčko, krásné luční květinky. Nasládle vodní a květinová. Nejlepší, ale ten flakon je děs, hlavně 100ml. Ten můžete postavit do kouta, nikam nevejde.

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel, nemohu se přidat ke chvále.Docela lituji peněz.Snad ji budu mít komu darovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky nejsem žádná křehotinka a navíc brunetka,ale možná "my" neustálé bojovnice,které se nespokojí s plynoucí řekou osudu a neustále se snaží zbořit tvrdé zdi s hlavou vzpřímenou se rády zahalíme do obláčku něžností,aby jsme aspoň na okamžik pocítily její přítomnost,která nás posiluje.

    OdpovědětVymazat