Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 17. srpna 2008

V září přijde novinka od "Beckhamovic rodinky"


Slavný pár Victorie Beckham a David Beckham v září představí svou další parfémovou novinku, která by se měla jmenovat "Beckham Signature for Her" a "Beckham Signature for Him". Jejich parfémoví příznivci se tedy mohou na co těšit...



Narozdíl od jejich prvních vůní, by se tato vůně měla objevovat pouze v prestižních nákupních centrech či parfumeriích, což zřejmě potěší ty, kteří nechtějí nosit to, co polovina národa.

Vůně budou dostupné jako toaletní voda v 50 ml a 75 ml flakóncích. Taktéž se ve stejných vůních objeví přípravky pro péči o tělo.

Beckham Signature for Her je květinovo ovocná vůně, kterou stvořila parfumérka Sylvie Fischer a která nás potěší květem anýzu, sladkým jablkem, orchidejí, heliotropem, vanilkou, pačuli, pižmem a ambrou.

Beckham Signature for Him je svěžím dřevitým a orientálním parfémem, který k dokonalosti přivedla parfumérka a Beatrice Piquet. Vůně v sobě zahrnuje mandarinku, vodní meloun, mořské tóny, jalovcové bobule, cypřiš, mech, lantanu (exotický keř rostoucí v tropických oblastech) , smyslnou bílou ambru a pačuli.

Tak co? Dáte si říci? Pakliže ne, i přesto bude zajímavé sledovat, kterým směrem se Beckham parfémy ubírají...


Napsala Elapela


Žádné komentáře:

Okomentovat