Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 13. srpna 2008

Článek o parfémech a jejich celebritách z pera nadané 14ti leté redaktorky Míši Rykrové


Všichni slavní udělají skvělou reklamu všem kosmetickým značkám. A co teprve, když se jedná o vůně. V televizi se přesvědíte sami. Jenomže to mluvíme o zahraničí. V Česku byste dali dohromady zatím asi tak 5 celebrit, které by byly představiteli svého parfému. Ovšem takový Karel Gott a Jiří Korn už ,,své parfémy" dávno mají. Karel Gott se může pochlubit s paréfmy Lady Carneval - parfém pro ženy s květinovou vůní, cena je 1199,- KČ, dál pak Cesta rájem - svěží vůně pro muže také za 1199,-KČ. Kdybyste snad měli zájem, můžete je zkusit objednat na internetových stránkách Popronu. Jiří Korn se pro změnu pochlubí s parfémy Korn On-line a Sport Line za 1295,-KČ. Pokud máte zájem o tyto, klikněte na jeho oficiální stránky. Česká návrhářka Helena Bedrnová čerpala inspiraci ze zahraničních návrhářů a připravila tak parfém ,,Mystic", ve kterém je skryto mnoho krásných aroma - jasmín, Iris, růžové dřevo nebo tonka. Když se řekne ,,České celebrity a jejich parfémy", určitě se vám vybaví Simona Krainová a Dara Rolins - Daru byste viděli jako tvář parfému True Glow od Avonu.


A nyní si představíme nejznámější zahraniční celebrity, propagující parfémy. Jistě mezi ně bude patřit bude Naomi Campbell. Méně už možná budete znát parfémy od dvou velice známých dvaadvacetiletých dvojčat Mary-Kate a Ashley Olsenových, které svou kosmetickou značku založily již v sedmnácti letech. Pak třeba Jennifer Lopez. Dále nejhorší celebrita vůbec hvězdného nebe, kterou nenávidí hodně lidí (včetně mě), Paris Hilton. Kylie Minogue má také mnoho parfémů. A nesmíme zapomenout ani na skvělou zpěvačku Celine Dion.

CELINE DION Belong

A také modelka Kate Moss, která již dlouho propůjčuje svou tvář světoznámé značce Rimmel London, nedávno vydala svůj parfém, který z mé vlastní zkušenosti voní opravdu výjimečně.

I vy máte určitě na své poličce alespoň jeden parfém od nějaké celebrity. Je to, jak už jsem říkala, skvělá reklama jak pro tu Star, tak pro značku, která parfém nabízí. Že je ten parfém od celebrity poznáte i na ceně. Ale nebojte se do nákupu parfémů a toaletních vod vkládat velké peníze. Vždyť vůně vám dokáže dokonale podtrhnout Vaší osobnost. Stačí jen najít tu pravou. S tím Vám pomůže třeba rubrika Parfémy podle horoskopu na této webové stránce.


Michaela Rykrová


Žádné komentáře:

Okomentovat