Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 13. srpna 2008

Elton John voní jako pánské přirození!


Zatímco většina lidí se rozplývá nad vůní růže nebo exotického koření, britský zpěvák se nemůže nabažit úplně jinačí vůně...


Není nutné se děsit, že Elton John (61) trpí nějakou úchylkou. Pouze se zamiloval do nové kolekce vůní od módního návrháře Toma Forda, který dlouhá léta pracoval pro módního giganta Gucci.

Ford nedávno světu představil své dva nové parfémy, které mají vskutku netradiční vůni. První z parfémů, který se jmenuje Black Orchid, v sobě ukrývá vůni připomínající pánské přirození. Druhou luxusní vůni prodávající se pod názvem Tuscan Leather ocení především přívrženci měkkých drog. Parfém totiž voní jako nejkvalitnější kokain.
Výstřední návrhář prozradil novinářům, že svými parfémy chtěl především šokovat a probudit v lidech jejich sexualitu. "Dnešní vůně mi připadají fádní a nudné. Chtěl jsem v lidech vzbudit nějaké emoce, proto jsem vytvořil vůni pánského přirození. Všichni musí souhlasit, že největší slast je přivonět si po milování k partnerovu přirození. A právě tuto neopakovatelnou vůni jsem se snažil zachytit," prozradil s tím, že naopak pro vytvoření kokainové vůně ho inspirovaly modelky, které na kokainu přežívají, aby byly stále štíhlé.

"Kokain je svinstvo, zato můj parfém nikomu neublíží. Přál bych si, aby modelky a vůbec všichni uživatelé drog se svým nebezpečným zlozvykem skoncovali a drogy si již připomínali jenom prostřednictvím parfému," uvedl Ford, který dokonale šokoval spotřebitele, když vytvořil reklamu, na kterých je detailní záběr mužského a dámského klínu s lahvičkou parfému.

Mezi celebritami se nová generace vůní stala obrovským hitem. Jejich největším přívržencem je určitě Elton John, který si během své poslední nákupní mánie koupil rovnou dvanáct flakónů těchto bezesporu exotických vůní.



Zdroj: www.pikant.centrum.cz (Alice Rottová)


Žádné komentáře:

Okomentovat